<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-4-20 01:29 AM:

希望啦~巳經四大皆空啦~唉...但係四大皆空都仲係咁多人睇佢~果野先吹得佢脹
皇馬既魅力並唔係普通球隊可比美
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-20 01:45 AM:

皇馬既魅力並唔係普通球隊可比美
係~就算佢點輸都好似好想睇佢地比賽咁...
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
傾碧咸啦不如~你地點解鍾意碧咸呀??
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-20 07:49 PM:
傾碧咸啦不如~你地點解鍾意碧咸呀??
又傾?梗係鍾意佢靚仔有型罰球勁啦
摺吧啦
真係唔想要阿祖呢條友仔........

4月 20日 星期四 11:19 更新
皇馬夏天再次醞釀大手筆 目標直指謝拉特

4月19日消息,西甲巨人皇家馬德裡俱樂部今天透露,利物浦中場大將謝拉特是他們今年夏天轉會市場上的主要目標。

這個消息是皇馬技術總監費奧羅向媒體透露的,費奧羅於去年11月份上任,接替了意大利人薩基的位置,他負責俱樂部從青年隊到一線隊的全面工作,同時在轉會問題上也有很大的發言權。

費奧羅表示:「我的計劃是引進一個強力前鋒,就像阿祖安奴裡亞諾那樣;還要一個和施丹在一個檔次上的中場球員,謝拉特就是這樣的球員,我們將會爭取他加盟。」

費奧羅對於皇馬下賽季的主教練人選也有自己的看法,他向俱樂部推薦德國著名球星、現任赫塔費主教練舒斯特爾,不過皇馬是否采用他的建議還未得知。
摺吧啦
皇家馬德里足球主管弗洛羅(Benito Floro)說,他已經向皇馬新任主席費爾南多馬丁(Fernando Martin)和董事會建議讓舒斯特爾(Bernd Schuster)執掌下一任帥印。馬丁已經明確表示,他希望在本賽季結束後讓一位新教練取代現任主帥洛佩斯卡羅(Juan Ramon Lopez Caro),而且在上個月列出了七位名帥人選。不過弗洛羅稱,他提出了馬丁沒有提到的另外一個人選--前皇馬和德國國家隊中場舒斯特爾。舒斯特爾目前是海達飛(加泰)的主教練。圖為舒斯特爾2005年10月16日資料照。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-20 08:22 PM:
皇家馬德里足球主管弗洛羅(Benito Flo...
唔用七大教頭???雖然有d名大於實
Originally posted by abc123aa at 2006-4-20 08:22 PM:
真係唔想要阿祖呢條友仔........

4...
唔要阿祖安奴!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 08:31 PM:

唔用七大教頭???雖然有d名大於實
七大教頭都冇個好=3="""""
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 08:32 PM:

唔要阿祖安奴!
對~仲低迷過大哨
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。