<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 05:51 PM:4 ^) s1 ~% W; c- O5 E& Z$ D
7 Y/ f, S6 @. J7 J' O0 y9 b
呢排讀書OK嘛?
2 [% H& b3 x- x' P! w好差
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-22 17:52:% a; J0 s0 M# r, O7 F
+ ~: [5 E& m/ R: H! x/ }5 y
好差
. S8 W5 t" w4 F點解呢?可否講講
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:03 PM:- z. P. v4 Z; r! z: F+ {

1 h3 a  t6 w5 q, p點解呢?可否講講
- i5 H+ X9 b% X! p$ E0 c- v
又冇測驗,又冇考試,所以冇溫書
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-22 18:05:& ^: S8 w9 x$ Q% R

* ~! F! j: M8 ?# Q% p/ c9 [+ |/ R又冇測驗,又冇考試,所以冇溫書
  A2 a& ^" C0 \* ?' l( |6 j. a
試下自修囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:07 PM:
* ]: y% q6 O0 l- M4 [
& M6 h" ?' n. }試下自修囉
* d+ l5 p5 t- U7 M6 I, R8 r/ u得閒先
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:07 PM:/ O6 w# p5 X3 m& j- a. `# ]
. C& a! v6 o2 Y% p
試下自修囉
2 A, ?8 P4 D+ [e排對住本書就釣魚-.-
! e7 R3 I: I; Y3 A# s
. H# m* S, E$ y放假直程溫唔到..............
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-22 06:13 PM:
1 U. v+ ]* S- I" K% O0 B
( B, w" W) `- `" o! Ce排對住本書就釣魚-.-
3 I- b! Y! H, X% m# u: O) w- L  k* |% C3 P
放假直程溫唔到..............
# g8 c5 I$ L+ Q0 e+ Q咁慘
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-22 18:13:
; W( O* [- |% O. F6 j% H' B; ]
! @9 O- Z9 g8 e9 \( S* [e排對住本書就釣魚-.-
9 n/ y7 Z4 c+ I. A+ `2 W
% G# p# G7 B% S& E; G& d放假直程溫唔到..............
, ?1 R* R/ v! z: j玩創哂個心喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-22 06:17 PM:- H! Q# R+ \5 b: l

+ j& B2 |) x( N& x4 Z3 K/ E" b玩創哂個心喇
4 F& C0 u, z7 Y. I/ i) F% [1 {+ E我諗係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
D人走哂呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。