<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-21 06:17 PM:

知你巴閉嘞!
我使你加分比我?
我不嬲為Fun唔為分既。

我又唔DL野睇!要咁多分有乜用?
Originally posted by 艾力克 at 21-6-2007 18:12:

1. 每週冠軍我唔計架
又要搵番邊幾個落, 又要加加減減, 好麻煩

2. 最少參與三十天?
咪即係日日都要出現?
28日又點計?

3. 用幾注$50包晒d波膽咪有4分

4. 都係o個句...冇人會借
1. 唔好咁啦~~叔叔抱抱嘞~~~

2. 一係唔計每週只計每月, 但加晒冠亞季軍兼加返多D分~同時榜尾三隊都要減分~~
    至於三十天, 加分加得咁狼, 冇足三十天點得 ???

3. 你明唔明每場比賽只可落一注波膽點解
    e.g. 艾力克 vs. AL力克
          波膽 1:0 @$50      --------------------- 中左加4分
   e.g.2 艾力克 vs. AL力克
          波膽 0:0 @$50      --------------------- 唔中唔加分
   e.g.3 艾力克 vs. AL力克
          波膽 0:0 @$50
                 1:0 @50        --------------------- 中唔中都唔加分

4. Bank is not a player Bank is only a system with nobody handle.......
   你借錢 Bank 唔會反對, 只會計息...
   而 Bank 係唔會參賽 , okay ??
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2007 18:17:

知你巴閉嘞!
我使你加分比我?
我不嬲為Fun唔為分既。

我又唔DL野睇!要咁多分有乜用?
我唔巴閉咖~
我「巴屎閉」咖咋~
我都係為Fun唔為分既...你見我 DL 嗰D野既數量同種類就知我只係 check post 用啦~~

不過有某啲會員好似XX神呢啲, 話想DL火熱頭條兵姐啲大片但係唔夠分 DL 吖嘛.......
作為兄弟唔通見死不夠咩..........
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 06:22 PM:

1. 唔好咁啦~~叔叔抱抱...
借左可唔可走數? or lie皮?
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2007 18:10:

得得得!係你應得既我一定比你!
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=9#pid2207605

幫你解決問題, 仲要打足咁大篇, 唔知值幾多分呢 ??
Originally posted by harvey22 at 21-6-2007 18:33:

借左可唔可走數? or lie皮?
你而家做咩唔入頑童呀 harvey 哥??
We miss you much pal~~~~

借左銀行錢一星期內要還, 否則初則起釘, 繼而扣分
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-21 04:27 PM:
嘻嘻!我足之上左第一位la
我好彩冇串甘美奧,佢地居然主場輸0:2
我就串咗甘美奧先輸,真係慘
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 18:22:

1. 唔好咁啦~~叔叔抱抱...
一個月內每日都要下注........
日日都要下注又點可能會少於十五注啊
仲有馬會都未必一個月日日都有盤開啦
搞到我唔係好明
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-21 19:48:

我就串咗甘美奧先輸,真係慘
嘻嘻!我知道啊
小保加作客咁屎,佢地都會輸0:2,真係諗極都唔明
Originally posted by 勇勇 at 21-6-2007 19:55:

一個月內每日都要下注........:...
最少參與三十天 --------------- 報到 only, 毋須落注 (e.g. bigrice)
及落不少於十五注 ------------ 已注明最低落注數~

明唔明 ??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。