<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
不過而家小弟有一個溝女大毛病...
就係當哄到個女仔對自己有feel之後...
就會對果個女仔失去興趣...仲有d唔想搵佢添...
初初心想追佢到手...不斷討好完佢之後...
佢對我有feel啦就唔想同佢一齊lu...
好多個都係咁...唉...我唔想咁樣...
我想拍拖穩定落黎...有d厭惡溝女...

我知呢d都係自己問題其他人都幫唔到...不過想搵d brother呻下...
d fd個個都誤解覺得我係花花公子...身邊勁多女...
但我個心只不過係想搵個關心我o既女朋友咋...奈何無乜女仔識得關心別人...唉
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 17:10:
不過而家小弟有一個溝女大毛病...
就係當哄到個女仔對自己有feel之後...
就會對果個女仔失去興趣...仲有d唔想搵佢添...
初初心想追佢到手...不斷討好完佢之後...
佢對我有feel啦就唔想同佢一齊lu...
好多個都係咁...唉...我唔想咁樣...
我想拍拖穩定落黎...有d厭惡溝女...

我知呢d都係自己問題其他人都幫唔到...不過想搵d brother呻下...
d fd個個都誤解覺得我係花花公子...身邊勁多女...
但我個心只不過係想搵個關心我o既女朋友咋...奈何無乜女仔識得關心別人...唉
感同身受呀~~~感同身受呀~~~
一模一樣呀~~~一模一樣呀~~~
我同你簡直同是天涯倫落人呀~~~

不過我仲大鑊,除左d "花貨" 之外仲有3個好得好乖好錫我好關心我嘅另一半 (呢度識我d 朋友都知我有呢3個囡囡,睇緊我點死~ ),唉~捉蟲,有排頭痕咯............

hwkeung,我一d都唔担心你會揾唔到,不過記住咪好似我咁幾胆拖幾十腳呀.........
版主你一拖三都幾大鑊...我之前拍緊拖想試下一拖二...
點知試左兩日發覺好叉煩...仲要兩條女大家係識o既...
兩日咋嘛...記大話都記到炆...呃完呢邊呃果邊...
仲要拖緊一件另一件打黎...兩邊都炸形...
一條JJ 同時點吉兩個洞呢...卒之第三日就決定棄車保帥...

你仲要三件...只有兩個下場...一係爽死...二係慘死
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 17:49:
版主你一拖三都幾大鑊...我之前拍緊拖想試下一拖二...
點知試左兩日發覺好叉煩...仲要兩條女大家係識o既...
兩日咋嘛...記大話都記到炆...呃完呢邊呃果邊...
仲要拖緊一件另一件打黎...兩邊都炸形...
一條JJ 同時點吉兩個洞呢...卒之第三日就決定棄車保帥...

你仲要三件...只有兩個下場...一係爽死...二係慘死
係呀................佢地3個仲要跟左我幾年添........有排頭痕~
好在我都back up 夠,so far 都未有出錯........

P.S. 咪版主前版主後咁叫我咁老土啦,大家都係會員啫~ 叫我boyboy得喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-18 06:50 PM:

係呀................佢地3...
boyboy, 1對3,勁呀,
其實我依家已經係1對1架喇,講緊個女仔係第2黎架

以後係點,無人會知,不過我知我地都好享受依個"溝"既過程,猜猜下,都幾好
其實我係咪好衰呢?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-18 21:06:

boyboy, 1對3,勁呀,
其實我依家已經係1對1架喇,講緊個女仔係第2黎架

以後係點,無人會知,不過我知我地都好享受依個"溝"既過程,猜猜下,都幾好
其實我係咪好衰呢?
嘻~你問我我實話唔衰咖~
不過男人係咁貪玩咖啦,1歲到100歲都係咁咖嘛~
都喺嗰句:量力而為,小心handle啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-18 09:20 PM:

嘻~你問我我實話唔衰咖~
不過男人係咁貪玩咖啦,1歲到100歲都係咁咖嘛~
都喺嗰句:量力而為,小心handle啦~
hehe你好衰呀
不過我發覺我真係鍾意左佢呀
鐘意o既咪追佢返黎囉...唔鐘意咪散囉...
其實我覺得1個拖幾多個都唔係問題...
最緊要開心姐...又唔係結婚...結婚就話剩係可以娶一個姐...
boyboy,我想問,其實點樣先會加積分架?
thanks
Originally posted by sharpmd at 2006-4-19 03:40:
boyboy,我想問,其實點樣先會加積分架?
thanks
呢個問題你睇版規有咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。