<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-4 00:40:

某人自認賤人你又出現......莫非又成左影子之一
怒火未熄,feel得到.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 12:44 AM:

ok,我日子係度尚淺,來龍去脈又真係唔係咁清楚.
不過,我覺得甘仔冇惡意,只係一廂情願,唔識顧人...
sry,甘仔,呢個係我嘅睇法.
一廂情願,唔識顧人-------> 咁温和, 你對locklock唔係咁嫁渦
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 12:46 AM:

睇完 300 回來
唔...............都幾 high ~~
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 00:37:

天真???佢成日想試吓佢既本錢有幾多.......唉, 本錢係自己賺, 唔係人比嫁......一日, 甘甘徹底消失, 大家可以理解..
面係人地比,架係自己丟;總之呢一次邊個打算幫手無風起浪我一定奉陪;你有1000,我比夠2000同你玩! 
Originally posted by Lyon at 2007-4-4 12:47 AM:

睇完 300 回來
唔...............都幾 high ~~
支99 靚次伯 ok 嫁渦....我入咗1箱
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 12:44 AM:

ok,我日子係度尚淺,來龍去脈又真係唔係咁清楚.
不過,我覺得甘仔冇惡意,只係一廂情願,唔識顧人...
sry,甘仔,呢個係我嘅睇法.
講真 , 我黎果時既ef同e+既ef跟本就己經唔同
我留係度都係因為你同play e d網友咋~~
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 12:46 AM:

敢言?? 我諗你除咗英文唔掂, 中文都係有限公司.

你果d係 九up, 不負責任, 無賴咋!!!
咁甘國武不嬲都係無賴架拉 , 你唔知咩
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 12:48 AM:

支99 靚次伯 ok 嫁渦....我入咗1箱
我得番最後一支 ~~

幾錢1箱呀 ~~
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 12:37 AM:

天真???佢成日想試吓佢既本錢有幾多.......唉, 本錢係自己賺, 唔係人比嫁......一日, 甘甘徹底消失, 大家可以理解..
何必呢~~~所謂人夾人緣......就好似有種人可以八面玲瓏......咁係一d人眼中佢就係『包搞掂』乜難題都化解倒.......但去到另一種人眼中,佢就係『兩頭蛇,牆頭草』.....大家都總有睇吾順眼既人......但你睇吾順眼,吾代表佢就要消失

甘生佢可能賺吾倒你d錢.......但我會在佢身上花費就係喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 12:46 AM:

唔架意的話 , 可以比你msn我嗎???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。