<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:05 PM:7 @" n6 [, r, c6 n- T" b0 w
( Q7 Y( `9 {  W1 W
唔係幾咁簡單!低能仔
& G# }1 D( U* _! j% X7 D卜街啦你
Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:06 PM:
0 V! H& P- |9 A% f0 J
" S- b! h, H# i5 G- ^' n今晚幾得閒(其實冇人約)
  Z6 s( Y* x- `4 |3 e4 z冇人比你攪咩??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:05 PM:
0 E; t# e3 i6 W$ q+ |! o
2 E$ c6 S8 H- D/ k9 N有幾呀,你都可以出嫁
: J( D8 r' C5 c) O3 l: Y
3號風球,玩滑浪?
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:06:
1 h& Z3 v! d' r' B/ s" O4 x4 ^; b8 e3 n* U* _
今晚幾得閒(其實冇人約)
" N) k' m  a& J1 }. i
你約咪得囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:06 PM:) z' {1 S7 l8 |$ a1 z, l' w6 s
" j# _5 k9 s, t% p
卜街啦你
% P5 A) `) [. s! p; Q* q
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:06 PM:/ X' r/ t. m) g3 |/ T
6 x0 w- j, U% X3 Z: v0 H
冇人比你攪咩??
: B8 _# ^/ }% _. P$ Y1 W我咪黎攪你囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:06 PM:
; z5 S2 p  \( v0 N5 y8 c4 D1 G3 k: x
你約咪得囉
2 a8 x1 Q% G& l) Z' G3 v
唔出啦,日日做到想死,係屋企休息下好過啦!:cool:
Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:07 PM:- G9 ^" P& f" D, Z) T' U' t: L
; ~- Y9 \2 F, W8 q
我咪黎攪你囉
1 H7 d. F6 v7 F. a& `5 }! [1 a  ?
係咪先.. (你6尻咁x屎,我係女都唔比你小啦)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:09 PM:
5 }  L* F" {4 p+ }- c0 H1 U7 b' l/ T2 {: {
係咪先.. (你6尻咁x屎,我係女都唔比你小啦)
( j3 F& z+ N/ q" P
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:06:
/ t. l$ B, |6 {2 W4 x5 f( @# N" [3 N& M4 k( E8 i6 I5 b
3號風球,玩滑浪?
2 }( j% [: E; C6 B2 A2 C5 K釣魚都得嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。