<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-7-18 00:04 發表
岩既~
可能我仲細吧~又可能我未擁有過任何野~
對物質仲有一點憧憬~
不過朋友我明白係好重要~
咁就去追求啦~
唔追到最後, 唔會發現自己最想要嘅嘢咖.
你都未跑到終點, 又點去望番個起點?
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 12:23 AM 發表
豬仔出現
10 mins
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 12:29 AM 發表
咁就去追求啦~
唔追到最後, 唔會發現自己最想要嘅嘢咖.
你都未跑到終點, 又點去望番個起點?
又要記底
咁我要諗下點去追啦~
原帖由 自由神 於 2009-7-18 12:33 AM 發表
又要記底
咁我要諗下點去追啦~
追女????????
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 00:06 發表

其實, 朋友互相搵著數係好平常, 重要是豪得起, 唔怕蝕底.
真係朋友, 一定會回敬番d 甜頭比你
朋友無需要互相搵著數.
因為朋友嘅付出無"著數"可言.
可以計算出"著數", 咁呢個只係交易, 唔係交情.
再者, 朋友無"豪得起"亦無"蝕底".
友心朋情交流, 無任何質量價格可以衡量, 點為之豪? 點為之蝕?
根本就唔會有呢種情況.
如果有人做出你以上所講嘅, 好抱歉, 呢d 唔會係朋友喇.....
原帖由 迦樓羅女王 於 2009-7-18 12:34 AM 發表
追女????????
呢樣我唔識
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 12:24 AM 發表

錯喇, 係有嘅~
只不過食左d 藥會將我嘅腦血管放鬆唔好令血積聚啫~
唔係只得個鼻會留血, 我個身體依家係有裝senser 嘅 (我唔係T600!!!! ) ...
我雖然唔係醫生, 不過我100%肯定你個鼻流出來o既血, 唔係因為腦出血.
只係, 可能你手術後, 在鼻腔有壞血排出.......
senser ? 我估咪裝左係心臟到?
不過你又唔係做心臟手術, 唔會無端端同你換個人工心臟
原帖由 迦樓羅女王 於 2009-7-18 00:09 發表

我??? 你識我架咩???
ip 呀大佬.........
原帖由 SWK 於 2009-7-18 12:33 AM 發表

10 mins
原帖由 SWK 於 2009-7-18 12:12 AM 發表

打唔打呀
答左你拉
唔講得你真身咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。