<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 12:56 AM:

甘仔-我清楚睇到佢思路從何處來,往...
我其實有少少想私下同你講
但唔想等 ... 我由 lock事件到今次
我都係唔太理性 , 而且有怒氣
我唔知有無人睇得出咁抑壓跡象 ...

自從甘仔比人ban , 或者更早之前
我對ef好多見解都己經唔敢講(所以我話甘仔一早死左)
上次我只係話"我得三歲" , 都比人禁言 ...
可能佢地唔覺 , 但咁對我做成極大驚慌
我變得更唔敢講野 , 但我本身其實係意見多多既人
累積一排 , 就會發一次癲 ...
Originally posted by Lyon at 2007-4-4 01:01 AM:

家吓升到咁貴啦 ~~

果時 $450/一瓶 95年, 入少o左啦 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-4-4 at 01:06 AM ]
炒得太貴, 唔抵啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-4 00:49:

講真 , 我黎果時既ef同e+既ef跟本就己經唔同
我留係度都係因為你同play e d網友咋~~
講嘢唔好咁盡,凡事留一缐好冇?

記唔記得我問過你係咪處男?

你第一次答我: 係咁又點?

第二次答先至平心靜氣答我.

你敢話第一次你咁答我唔係因為個心有d唔舒服?
知唔知我點會咁問?
我係見你問一個女仔一d大部女仔都唔輕易答人嘅問題,
人地都表明唔願答,覺得唔舒服.
你仲要問!!!
我先至俾你感受下.

你第二次可以理性咁答,只是你自己有開放自己嘅能力.
人地未必有架.
人人都有自己底線,唔好將自己標準強加係人地度得唔得呢?
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 01:03 AM:

可唔可以倒轉講 你睇佢順眼,吾代表就會消失.
又可以咁講 你睇佢順眼,吾代表佢會消失

所以你咪想成日整走佢囉
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-4 01:02 AM:
nothing special.
I just having a party in office with my men, but when I login here, I see that crazy mad doing the same things impolite to female again!
and I can see that he got a partner this time, that's why I feel anger for that.
I think I can pay 4000pts to kick their ass off!
ok, then enjoy ur party & calm down for the situation here ~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 01:10 AM:

講嘢唔好咁盡,凡事留一缐好冇?

...
waste gas !
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 00:59:

咁我呢......
傲氣衝天.崖岸自高.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 01:10 AM:

只是你自己有開放自己嘅能力.人地未必有架.
人人都有自己底線,唔好將自己標準強加係人地度得唔得呢?

...
就係e点.......我都教育左佢好耐
Originally posted by d228216 at 2007-4-4 01:11:

waste gas !
i don't think so.................
Originally posted by playbr2 at 2007-4-4 01:10 AM:

又可以咁講 你睇佢順眼,吾代表佢會消失

所以你咪想成日整走佢囉
我要佢消失, 你冇可能識到佢!  你亦唔會幫佢! 我只係想留低玩既人會開心, 最低限度唔會唔開心.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。