<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:08:" @( k) C: V1 q3 L8 D0 O
/ _( L8 Y% k: x" m* n6 {
唔出啦,日日做到想死,係屋企休息下好過啦!:cool:
1 k4 d, h) I* R, |4 [( E+ ~
話你老鬼真係老鬼,比d年青人既衝勁黎睇下啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:11 PM:6 N9 O, ~% ]$ j; f4 [

" m" k/ j- Z/ M  V( R話你老鬼真係老鬼,比d年青人既衝勁黎睇下啦
' e+ W7 a1 j8 _, i  f6 J: O* \我係青少年
Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:09 PM:
7 K: ?# f: T" K3 K% U9 o$ |( m3 Z0 O/ W4 \, \/ z
$ B$ u' ?  ^/ B7 C3 i你有冇highlight我段野ga,咁都55
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:12 PM:
! T, a% ~4 l$ T6 S! j* a  J" A8 [
你有冇highlight我段野ga,咁都55
% m: z- `5 R' B  _5 x; K: A5 X睇唔到睇唔到
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:12:) l# ^: u, H4 y! l6 |( A

% B3 O# d% c) c8 ~! @% b% n1 [我係青少年
* l& B& p8 z, l6 n4 Z: c好一個打壞後生
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:12 PM:' J: S) X5 C& e' W, i" g+ g" g

+ `' \# j: G' K" E$ z8 v6 E你有冇highlight我段野ga,咁都55
, ?4 }& p: R. x: f' ^/ a# P. i( T雀!o岩你聽

龍咁威2 鄭中基之仆街與曲街.mp3 (256.4 KB)

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:15 PM:: M9 U; l/ E. d  |3 R
" a% D; Y7 {7 E2 j
好一個打壞後生
; S, b. Z+ b5 ^0 j8 F近來係唔係好靜呀?
hi all
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:16 PM:1 B, N: W# d1 G: Z3 L) E. G
, x- o9 g# Z: o5 N, N# T' {8 a3 i! S% j
雀!o岩你聽
6 B6 X; ^/ Q. C' b
好撚好笑
Originally posted by wer at 2005-9-24 08:17 PM:: U+ X6 U& H  [
hi all
; q3 q) O" s* P& d+ ^" W/ T/ G
hi~~~~wer少
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。