<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
無啦啦扣乜分?
個個都係為[港男]、為[EF]盡心盡力,我諗唔到因乜事要扣任何人分~
我加紅魔仔,係因為佢既係巡警、亦代我答左好多問題,有根有據。
我加gn仔,係因為佢講得有理,立場中肯。
就憑小弟喺版規一句:論功行賞,以上加分已經可以成立。

至於扣分,無人犯錯超出版規界限,亦係小弟可接受範圍,故無人會被小弟扣分。
分數係死嘅,我知道 [真‧頑童俱樂部]入面無人志在,亦唔需要用扣分去證明d 乜,一如 #1,扣分係無可能。

如果,有任何人覺得版規指引不足,小弟將於24小時內再修訂。
Originally posted by ckyckk at 2006-6-28 03:02:

疴""
好耐無疴, 垃圾太多
Originally posted by ckyckk at 2006-6-28 03:02 AM:

疴""
金b boy
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:03 AM:
無啦啦扣乜分?:confu...
我好小咁正常架
你要多謝甘生今日令我今正常
Originally posted by AWU at 2006-6-28 03:04 AM:

好耐無疴, 垃圾太多
幾時會再出相啊a佬
你班友仔..............
我疴篤尿沖杯咖啡都比你地"創造"咁多"項目"~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:03 AM:
無啦啦扣乜分?:confu...
BOY兄要做面面俱圓、人見人愛的好板主,小弟唔會阻你。但此事關乎本人尊嚴,而且分是我的,不怕損害其他人,希望你可以幫幫手~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:09 AM:
你班友仔..............
我疴篤尿沖杯咖啡都比你地"創造"咁多"項目"~
咁你話疴尿之嗎
邊有講過沖咖啡
尊嚴.........
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 03:09 AM:

BOY兄要做...
你都知boyboy好就唔好逼佢啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。