<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-3 12:28 AM 發表:
我淨係想知碩之, 星期一有咩 FUN
「太古城中心極限運動群英會2008」開幕典禮
時間:8月 4日 (週一) 12:40 – 14:00
地點:太古城中心二樓舞台及中橋
陳偉霆(William)、趙碩之(Wylie)與一眾極限運動高手合作,作出驚人大膽演出 -趙碩之會以熱褲背心裝束亮相,盡展青春健康本錢,配合大會極限運動的主題 -來自世界各國頂尖選手分別在80呎長的大型競技場及仿戶外真實場景搭建的舞台上,作高難度的花式表演 太古城中心特於今夏舉行「太古城中心極限運動群英會2008」,邀請了13名世界一流好手於80呎長的大型競技場及仿戶外實景舞台上,作攀爬單車、滑板、BMX和直排輪表演,並於8月4日舉行開幕禮。 為響應大會「全城投入極限運動狂熱」的主題,於當天開幕禮上,人氣藝人陳偉霆(William)及趙碩之(Wylie)將變身成攀爬單車及極限運動大使,與一眾頂尖選手同台演出,上演一幕又一幕的驚險表演,挑戰二人的膽色。此外,來自國內的攀爬單車運動員及來自美國的一眾瘋狂極限運動選手亦會在是次開幕禮中表演助慶。
原帖由 mhkk 於 2008-8-3 12:37 AM 發表:
5回我
未睇重播
原帖由 小小康 於 2008-8-3 12:37 AM 發表:

陳偉霆(William)、趙碩之(Wylie)與一眾極限運動高手合作,作出驚人大膽演出 -趙碩之會以熱褲背心裝束亮 ...
太古城.....唔去了
原帖由 mhkk 於 2008-8-3 12:27 AM 發表:

詹乃蓁(伊林模特兒) , 原相係比堅尼上衣
http://www.26fun.com/bbs/thread-179886-1-3.html
原帖由 ATX-828 於 2008-8-3 12:41 AM 發表:

詹乃蓁(伊林模特兒) , 原相係比堅尼上衣
http://www.26fun.com/bbs/thread-179886-1-3.html
ATX, 教我點可以影到D 囡囡望鏡.
我部 DC 要 對焦3 秒先影到一張
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-3 01:07 AM 發表:

ATX, 教我點可以影到D 囡囡望鏡.
我部 DC 要 對焦3 秒先影到一張
咩牌子咩型號嘅機?
原帖由 小小康 於 2008-8-3 01:09 AM 發表:

咩牌子咩型號嘅機?
O 林柏士, 型號真係唔知
原帖由 ktwu2007 於 2008-8-3 01:13 AM 發表:
型號真係唔知
DC 一定係對焦較慢,先天問題。
咁如果個囡囡俾你影的話,佢都樂意等你兩、三秒直至閃光為止嘅。
如果人山人海就另計
原帖由 小小康 於 2008-8-3 12:37 AM 發表:

陳偉霆(William)、趙碩之(Wylie)與一眾極限運動高手合作,作出驚人大膽演出 -趙碩之會以熱褲背心裝束亮 ...
可能會去  
原帖由 小小康 於 2008-8-3 01:21 AM 發表:

DC 一定係對焦較慢,先天問題。
咁如果個囡囡俾你影的話,佢都樂意等你兩、三秒直至閃光為止嘅。
如果人山人海就另計
嗯! 其實我都無講出聲, 不過我下次會勇敢D
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。