<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2006-6-28 03:29 AM:

咁你認為我點解要憎你?
相啊a佬
Originally posted by AWU at 2006-6-28 03:29 AM:

咁你認為我點解要憎你?
唔知,但你好明顯串緊我~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 03:09:

BOY兄要做面面俱圓、人見人愛的好板主,小弟唔會阻你。但此事關乎本人尊嚴,而且分是我的,不怕損害其他人,希望你可以幫幫手~
第一,面係人地比、架係自己丟;我唔係要做d乜"面面俱圓、人見人愛的好板主",我一直都無當自己係d乜版主而只係做[港男俱樂部]嘅打雜;我話知你係乜人,至緊要大家開心、氣氛舒服,將心比心,你對好我對你好就乜都足夠。
第二,一子錯、滿盤皆落索;member出post可以無責任心,但如果個post令 EF 犯官非又有邊個夠胆夠料去負責?!如果小弟咁"面面俱圓"點解又唔求其加你分敷衍你?而要成日同你"吱吱噚"?
第三,如果因為一時意氣就要扣分,咁EF嘅加減分制度又係咪要改變?由會員自己隨心情好壞加分減分?
第四,甘兄你講尊嚴,又有邊個損過你尊嚴?你究竟明唔明"固執"同"尊嚴"有乜分別?
小弟就係太重視你份尊嚴,更加唔可以"莫須有"扣你分!
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-28 03:27:
我都收嗲喇!!

boyboy對唔住!!搞個難灘子比你
我唔會再呢件事出聲!!

我好簡單,入黎只求開心。得閒吹下水
everybody睇晚見!!

儍佬,我同你邊有計咖?

see you tomorrow~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:31 AM:

第一,面係人地比、架係自己...
算la算la,你係咁宜覆兩次,己經呃我坐左成粒鐘....
你報曬仇la~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:32 AM:

儍佬,我同你邊有計咖?

see you tomorrow~
唔係我咩
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 03:31:

唔知,但你好明顯串緊我~
咁都係串你o者, 未至於憎.
做乜要憎人咁辛苦.
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 03:34:

算la算la,你係咁宜覆兩次,己經呃我坐左成粒鐘....
你報曬仇la~~
咁人地用手寫板寫字係慢吖嘛..........
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-28 03:34:

唔係我咩
你係儍仔呀!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-28 03:38:

咁人地用手寫板寫字係慢吖嘛..........
低能仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。