<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-4-4 01:59:
爸在
所以我在
公在所以字唔在
Originally posted by gn00987333 at 2007-4-4 01:59 AM:
爸在
所以我在
咁雞在呢???
近排好想得到聖手boyboy的建議~但係boyboy又好似好多野煩咁
Originally posted by ilovesai666 at 2007-4-4 02:01 AM:

用心搵.....唔會無.......
想到就去做吧.........
e加受制於工作環境......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 01:57 AM:

sorry, 我諗我先頭誤解咗你.
我估到你想傳達乜嘢訊息.

但禍不及家人,請緊守.
好似見完心理醫生咁 ...
以前我唔會講e d野架 , 因為我對男性既印象仲係好傳統
成日覺得e+d年輕人既心靈好似玻璃咁 , 唔似男人 ...
... 唔知係咪去台灣後 , 接後xx主義 , 人先開通左呢???

pls : 我從來無up過人地家人
Originally posted by ilovesai666 at 2007-4-4 02:01 AM:
近排好想得到聖手boyboy的建議~但係boyboy又好似好多野煩咁
抄股???
d佬今晚飲完靚次伯咁精神o既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-4 02:03 AM:

好似見完心理醫生咁 ...
以前我唔...
你吾就係up過我d屋企人咩!!!!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-4 01:49 AM:

心平氣和講句 , 你真認為我講真咩???
我唔敢話e+做既係岩 , 但我覺得咁落去一定癲 ....
與其係咁 , 不如一次講清講楚 , 至少我唔駛繼續驚 ...
唔係己經同你講左,你話自己六歲
我咪同你玩下囉,你認為真禁會禁一粒鐘?
呢度係"頑童俱樂部",你唔係連玩都唔玩得掛?

至於你癲唔係一朝一日啦,
甘生你成日按個人喜好出埋d同港男風馬牛不相及主題
我地由/扣分-->堆填-->移走-->隻眼開隻眼閉
幫你由"甘肛隔離營"改為"甘仔私人外交辦事處"
你post外面d壇既link入黎,三個  k mod輪流幫你hide post
比足面你啦,仲想點?

你話你驚,我覺得係我地驚你多d囉
Originally posted by playbr2 at 2007-4-4 02:03 AM:

抄股???
拍拖.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。