<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-4-4 02:07 AM:

唔係己經同你講左,你話自己六歲
...
如果你試過 , 我唸你唔會咁講 ...

你up果d唔係叫癲 , 頭先亂果d先係
而且 ... 咩先叫同港男有關既主題???
港男初開張果時 , 我開過徐生topic
果時d人仲話港男應該係咁 , 唔係只係講咸野 ...

你驚 , 可能係視覺的 ; 但我是(網上)生命安全的 ...
Originally posted by ckyckk at 2007-4-4 02:14 AM:

呢樣只有佢自己先知
但請佢尊重女性,任何女性!!!
任何人......傷害女性........
我絕不放過!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

這原則至死不變!!!!!!!!
Originally posted by ilovesai666 at 2007-4-4 02:12 AM:

就係因為我覺得佢好好.....
加上我天生自悲......同一d因素......先煩緊~
咩事......講下
Originally posted by playbr2 at 2007-4-4 02:13:

msn 緊???
no, 聰明人好多嘢唔使講到咁白.

可能自作聰明.
Originally posted by playbr2 at 2007-4-4 02:16 AM:

咩事......講下
無力中...........
唉...........

算啦~但求開心過就算~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-4 02:09 AM:

經此一嘈,相信你自己都睇到人際交手一d啓示,
好過睇心理醫生.

你係咪利用咗trista一個無辜人嚟表達不滿呢?
唔係 ... 果時我覺得中左"女性主義迷思"
變相助紂為虐 , 所以有嬲 ... 咁就引爆左我d抑鬱 ...

在此講一句 , 我唔係因為佢係女人先咁講
如果果時係在坐既另一位都好 , 我都會咁講 ...
所以 ... 根本拉唔上唔尊重女性之上~~
Originally posted by ckyckk at 2007-4-4 02:14 AM:

呢樣只有佢自己先知
但請佢尊重女性,任何女性!!!
請看#8546
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-4 02:14 AM:

如果你試過 , 我唸你唔會咁講 ...
...
類似情況我絕對試過,
但冇必要在此公開

港男唔一定係咸野~冇錯
但你有冇需要我摷返晒所有己移住別區主題比你睇?

時政版要黎做乜?
Originally posted by playbr2 at 2007-4-4 02:14 AM:

你都係比人食架
互食咁啦......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-4 02:20:

唔係 ... 果時我覺得中左"女性...
好,又講返"女性主義迷思",
你同所有男性都係先中左"男性主義迷思"才會覺得"助紂為虐",覺得男人"著數咗".

呢樣係我上次想同你講嘅嘢.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。