<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:30 AM:

其實我覺得羅賓奴係信心唔夠,之前六連勝果時因為球隊連勝緊,佢夠信心所以助攻又有,入波又有
係呀~入起有條路~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:30 AM:

我地依家紅雨~
頭先黑雨添

講返今場,今場碧咸傳中好多,威脅其實都多,但係硬係冇人可以好好咁接應頂入,如果有雲佬呢d把握力高既前鋒真係大勝左啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:31 AM:

頭先黑雨添

講返今場,今場碧咸傳中好多,威脅其實都多,但係硬係冇人可以好好咁接應頂入,如果有雲佬呢d把握力高既前鋒真係大勝左啦
冇左施丹,d波直接左好多,但真係把握力唔夠
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:32 AM:

冇左施丹,d波直接左好多,但真係把握力唔夠
如果要完全靠碧咸做傳中的話一定要有把握力極強既前鋒先得,仲要有人後上射門,就好似當年既曼聯咁.....

施丹做後備既效果真係好d,起碼有氣有力同你搏埋佢出場之後既時間先,希望巴迪斯達既狀態fit返啦又或者買到謝仔啦,不過可能性極低
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:39 AM:

如果要完全靠碧咸做傳中的話一定要...
超想謝拉特黎~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:31 AM:

係呀~入起有條路~
同埋羅賓奴仲未夠大隻,同埋成日跑跑下冼低.......
呢三點佢要改改~
射門準繩度,身型,唔好成日冼低,重心要穩d
摺吧啦
施丹後備可以做救世主~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:40 AM:

超想謝拉特黎~
加埋艾殊利高爾,真係左閘同攻中既問題即刻搞掂
施丹做一季後備就夠啦,有足夠既時間搵替補
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:41 AM:
施丹後備可以做救世主~
係呀~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:41 AM:

同埋羅賓奴仲未夠大隻,同埋成日跑跑下冼低.......
呢三點佢要改改~
射門準繩度,身型,唔好成日冼低,重心要穩d
佢真係細粒~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。