<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:41 AM:

佢真係細粒~
係~佢肥返少少會好d
摺吧啦
咁夜既時間有線64台都有直播巴塞呢場波少有呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:41 AM:

加埋艾殊利高爾,真係左閘同攻中既問題即刻搞掂
施丹做一季後備就夠啦,有足夠既時間搵後備
阿殊利高爾基本上唔會黎的了...~
捷禾係最高呼聲,同埋上週突然傳出話要車路士既卡華奴
星期3高層開會,應該會有明確方案~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 03:43 AM:
咁夜既時間有線64台都有直播巴塞呢場波少有呀
我唔睇了,訓喇~
bye
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:44 AM:

阿殊利高爾基本上唔會黎的了...~
捷禾係最高呼聲,同埋上週突然傳出話要車路士既卡華奴
星期3高層開會,應該會有明確方案~
點解唔會黎?
捷禾都好呀~
卡華路就唔好搞了......
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:45 AM:

我唔睇了,訓喇~
bye
拜拜
摺吧啦
太失望,,26個攻勢,,16次中龍,,入得2球=.=
對住排第尾果隊,,主場之利,,要勤力d操下
把握力,,見到碧咸,,施仙奴係右邊不斷出
不斷出,,對方後衛就不斷頂走,,如果皇馬
要打邊路,卡薩洛係唔係唔多岩用呢?,,鏡
頭捕捉到卡羅係度願主保佑,,作為一隊咁
強大o既球隊,同對手實力差咁遠,,仲要靠
個天先贏到?..嗄,皇馬幾時先可以令佢o既
球迷開心d,,同巴塞球迷有得比下/.\
但係fans始終係fans球隊發揮唔好更加需
要球迷支持!@!
拉莫斯頂入果球果時我o岩o岩因父及子三次跟住就頂入左=3=""""感謝主
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-24 03:55 AM:
太失望,,26個攻勢,,16次中龍,,入得2球...
今場攻勢真係好多,大部份其實都可以化為入球,但就係球員既把握力壞事.......所以只可以險勝2-1,不過贏到已經好開心,否則真係想攞返第二位都難
摺吧啦
巴塞場波改期..........益左巴塞
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。