<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
d天氣同香港一樣-,-
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-24 04:29 AM:
d天氣同香港一樣-,-
係=3="落完大雨之後冇耐就停雨...........
摺吧啦
阿仙奴~快d留亨利啦~

【明報專訊】據英國傳媒報道,兩支西甲班霸皇家馬德里(相關新聞 - 網站)和巴塞隆拿已爭相出價收購阿仙奴(相關新聞 - 網站)的28歲隊長亨利,當中巴塞便提出3.45億港元轉會費﹔若「兵工廠」不想失去該名英超首席射手,至少須付出207萬港元周薪(15萬鎊)。

亨利早前曾表明將在世界盃揭幕前決定未來去向,但他卻沒有明示會否與阿仙奴續約,這使他屢被捲入轉會轉聞中﹔《星期日鏡報》盛傳西甲豪門皇馬願意出價約213萬港元周薪(15.4萬鎊)利誘亨利﹔西甲班霸巴塞則更不惜付出3.45億港元(2500萬鎊)的巨額轉會費﹔至於阿仙奴將要給207萬港元周薪(15萬鎊)予亨利,才能阻止他離隊他投。

此外,阿仙奴領隊雲格昨日表示不介意陣中的法國中場皮利斯與西甲球隊維拉利爾洽談加盟。他說﹕「我希望他多留效一年,但他有自由與他想加盟的球隊斟洽。」皮利斯與「兵工廠」的合約將於本季尾到期,「黃色潛艇」早前坦言希望與他簽約2年。
摺吧啦
死啦,卡卡同舒夫真高傷左,尼斯達又係..........對巴塞果場出唔出得成疑問.......=3="

[ Last edited by abc123aa on 2006-4-24 at 06:26 AM ]
摺吧啦
謝拉特同泰利係利記同車仔做隊長嫁,梗係啦..........

【明報專訊】碧咸被彈不配當隊長

繼德國名宿碧根鮑華批評碧咸屢在大賽失準後,西布朗領隊兼前英格蘭隊長笠臣冷嘲「萬人迷」無法勝任英格蘭隊長。笠臣在報章專欄表明﹕「碧咸比以前成熟了,這幾年也沒有大過失,但他在球場上缺乏領袖氣質。謝拉特及泰利比他更適合肩起隊長重責。」
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 01:50:

你覺唔覺你好煩??成日都話佢~你係咪又唔抵得人地靚仔個你呀~
事實來的,怕乜野講唔好咁煩成日up埋D白痴野好冇???膠人
你唔見我之後有題出左個good pass架???不如寸下我呢句ㄚ~!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 10:03 AM:

事實來的,怕乜野講唔好咁煩成日up埋D白痴野好冇???膠人
你唔見我之後有題出左個good pass架???不如寸下我呢句ㄚ~!
1)板中嚴禁發出挑釁性ge主題,不希望板友間發生罵戰,遣例的發帖將被鎖post或是刪除留言處理。亦不希望板友在板中針對其他會員,若然板友對某帖、某話題多次作出激進言語而常與其他板友對罵。屢犯者若警告無效會立即被扣分、鎖post,甚至禁言。
警告
再犯扣5分,扣完5分再犯再扣5分,扣完兩次5分再犯禁言三日
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 01:51:
一d唔鍾意皇馬既人就走啦,唔好入黎呢度,滾吧

[ Last edited by abc123aa on 2006-4-24 at 01:53 AM ]
我去邊關你何事咩,你用版主出既身份句聲"請"我滾咁咪滾low,板主大晒丫麻,我知架喎~!
自問冇搞事,得閒冇野做今季第三次睇皇馬,興起報道下二句某人表現就比人鏟,這是你們既待人之道?????
'性版討論區"
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 10:10:

1)板中嚴禁發出挑釁性ge主題,不希...

那請板主大人留意andy會員既言詞,佢再三將我討論某球星既合理言論變作我妒忌某球星,此舉令我極度不安low~

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-24 at 10:18 AM ]
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 10:13 AM:

我去邊關你何事咩,你用版主出既身份...
問題係呢度係皇馬專區,如果你唔鍾意皇馬或者皇馬入面既某球員你可以唔入黎,但係你入黎就唔好係度挑釁皇馬球迷,如果你既說話唔係挑釁皇馬球迷的話根本就唔會有人同你嘈
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。