<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-30 09:56 PM:
- `3 k6 H0 ^2 T' E/ c5 J, w% U; f  ^- k6 x" D" K6 z! e4 `
做咩
# X6 U$ @! Z4 N/ B: b$ R$ ]
打和WOR﹗﹗﹗
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by VictorTan at 2005-9-30 09:57 PM:0 i* r, V& _! m8 G

, i( Q: n( X/ Q2 @打和WOR﹗﹗﹗
5 F# A! }8 l+ p! p利記場波:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
睇個勢頭﹐車仔02-10-2005對利記過唔到關BOR﹗﹗﹗﹗﹗
Originally posted by VictorTan at 2005-9-30 09:59 PM:
; A( A8 v1 D& P. J8 D& G睇個勢頭﹐車仔02-10-2005對利記過唔到關BOR﹗﹗﹗﹗﹗
, @* ~; |  b: K% t! H" d咩話:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
閃人了...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-30 10:01 PM:
0 f7 p6 A; s& j% s+ S: D( |/ d2 `+ x8 z7 i
咩話:cool:
5 X; U6 H% U) Z: q( V, i' d) ?; b
哈哈哈﹗車仔對利記﹐越來越無辦法﹗
好耐冇黎,咩都唔知~哈哈...閃人
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 9/30/2005 23:00:
6 v) K+ t$ l5 v好耐冇黎,咩都唔知~哈哈...閃人
% O9 R0 z% x* p: m* b% g& x( i  O# |9 k- h

% U4 N; ]! l( Shihi kit
Originally posted by VictorTan at 2005-9-30 10:02 PM:
7 }/ [- w2 @5 f  d5 `$ d( c0 Q6 Y% }
( }, h  j5 ?7 |. L% M; ]3 W- f6 Q! H哈哈哈﹗車仔對利記﹐越來越無辦法﹗
0 G( f2 t! ^# b
車仔在聯賽一定可以蠃佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wanmankit at 2005-9-30 11:00 PM:
5 {+ j* n5 q4 {1 y. ~7 y; q& l好耐冇黎,咩都唔知~哈哈...閃人
+ S; M& g% ^7 S2 m8 S3 P" K有幾耐
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。