<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:08:
3 J3 H7 `! M: Y% v% M) B8 V& }7 }5 {4 t9 x& e
無啊,蝕左tim
$ ~4 U5 Y9 B; }; O" s- e* P' Z+ y我不知幾想請佢地一齊食飯
& d8 K7 _/ L: y) F6 l! H2 h點都要多謝佢地俾位我上
/ M- C5 i& L8 ~- {  A% ~
佢地得唔得呀?? 10分full
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 11:08 PM:% ?' u& k7 ^9 H; G

1 Z) R8 `8 c3 A: }, yso the girl speak it
1 m% k" v' q, c" p# F
9 L9 ]0 j3 r5 i- m& i1 Q: l, {其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出4 c# F3 y, L; d3 _, H1 Z8 W4 K7 p" Y
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:10 PM:
+ d2 I5 y8 r' f$ D* H
$ ~, ?7 Q: R' Y3 [7 G佢地得唔得呀?? 10分full
& n% ?/ M0 q- b- O你講樣定係成積先??
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:10:1 x" W0 c; R# \: x! f) m

0 [% s& s( J# Q' b! j& J你講樣定係成積先??
: \* R+ j. ?% ?3 H( j' j! _( @更係樣啦
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:10:/ P# A: E, S! a1 ~8 k
* I: ~6 l2 v9 o
" S  g* L/ i6 T  d8 h2 O4 l
其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出
& t4 y1 m1 w" w5 t
( W, P" c$ H3 a5 \5 W. v你隻眼好鬼喎@@"
Originally posted by invisible at 2005-6-26 11:10 PM:
# J9 U8 L; L3 Q3 d: X1 i1 `1 q' t% E! W7 w
你講樣定係成積先??
" |4 D8 m$ Z* O

4 E3 P; H, X0 p6 }7 c成績係唔會有人理ga~~~理得讀書讀到識飛丫~~:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:11 PM:' }& _$ w8 t8 W7 ]4 p$ ]* V! ~
' T) e" c9 P2 r! b# K
更係樣啦
8 L8 N: x9 c' A$ n5 h8 ?3 s& I# G
唔好提喇
' g7 d' e. Q$ |1 r, h0 M8 ]我驚你地見到之後今晚食唔落飯
' ]- o0 J4 Y' g# N  ?; b我都係為左oral先同佢地講野
! ~1 [2 R1 P2 y4 W2 Q. W難為我喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 11:12 PM:. O) Z( `5 Z" z2 A
+ ]4 ?" c- e) A" x& ^* L) ?3 k3 k
你隻眼好鬼喎@@"
! f9 V3 c7 M4 E! q1 ]
7 M7 ^; E  \# O  w5 ]依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:13:" k9 `& i( z" s. P

; n" G4 {( d0 M# h3 j: P4 P2 w唔好提喇- l2 C6 n' M0 K$ ?# H3 V4 J
我驚你地見到之後今晚食唔落飯( i4 A3 ~" g2 e7 c
我都係為左oral先同佢地講野/ x+ N+ \1 T. d8 F9 U! N& g$ a
難為我喇
/ J* w; K/ p  i
福!
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:14:8 k6 A+ f  |& w; p
依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
1 O, y+ p/ d3 h$ f1 Eicic^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。