<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-28 10:33 AM:

你估剩係你對拒隊波有興趣咩...我都有...但沒辦法。
我吾可以幫拒trade...
drop and add
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-28 10:45 AM:

i am so annoying about that
好似諗住出錯offer實有人幫佢veto咁
令我諗起wer

[ Last edited by 艾力克 on 2007-1-28 at 10:49 AM ]
如果只係關乎拒個人利益我當然吾理。
但呢個trade會影響我日後對Terry, 所以站在自己利益立場下﹐我要veto.
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Rated-R at 2007-1-28 10:25:
秋兄~
呢個時期冇左Jimmy我真系唔掂,Okur同佢仲差些少,而MO唔系唔好,但Bokins入主一定分薄左表現機會,整體來說你個Counter欠缺說服力
講真果句,我都唔係咁想 trade 走佢哋三個
話晒佢哋都係我 playoff 隊波嘅腹稿成員
只係見你咁有誠意出埋 offer 過嚟,咪度返個 counter-offer 畀你囉

你嘅分析我唔完全反對,不過我依然覺得呢個係 fair counter-offer
以後唔好再話同我 trade 係無可能喇
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-28 11:27 AM:

但呢個trade會影響我日後對Terry, 所以站在自己利益立場下﹐我要veto.
vote飽佢
我唔會再trade了 除非有好野彈埋黎
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-28 11:27:

我覺呢個唔可以作為理由!
球隊之間 trade,一定係為咗好處,一定係為咗升級,
邊可以話對自己冇利就反對?會唔會有可能兩隊有利之餘又對第三隊有好處?
咁不如唔準 trade 啦!

反對唔 fair 嘅 trade 就合理好多。

[ Last edited by Chenjinnan on 2007-1-28 at 01:57 PM ]
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-28 10:45:

i am so annoying about that
好似諗住出錯offer實有人幫佢veto咁
令我諗起wer

[ Last edited by 艾力克 on 2007-1-28 at 10:49 AM ]
放心喎...你果過冇人會veto架啦......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-1-28 02:08 PM:

放心喎...你果過冇人會veto架啦......
連vote兩次
我地可能要等到下季先交易到
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-28 14:38:

連vote兩次
我地可能要等到下季先交易到
哈哈....下季....我仲有得玩咩????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Chenjinnan at 2007-1-28 01:47 PM:

我覺呢個唔可以作為理由!
球隊...
Totally agree!!! But you gotta respect xx for giving a reason for veto!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
救命!!!!!....點解一隊波一個禮拜可以有800分...300籃板同六十幾個steal架???
真係早知果時就唔嗌佢番黎玩啦..........等佢散班啦.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。