<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 10:42:

對唔住~我以後會當你不存在~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 10:40:

1)板中嚴禁發出挑釁性ge主題,不希...
事實也有錯???好DARK ar???
'性版討論區"
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 10:45 AM:

馬田暑假實會做野架喇~
p仔,你未答我點解A高爾唔會黎

做野就一定做嫁喇,但睇下係點做法既啫,與其再收購好似亨利咁既球星的話,不過收購其他啦,亨利都接近30歲嫁喇,咁樣唔掂檔喎
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 10:45 AM:

多餘~!
這是你們的問題,不是我的錯,我承認有時手痕乜都up某人一餐,但我很多時候也有說出正確的感覺、事實一樣比人鏟,系咪你地錯先???
如果你唔係咩都拎某人出黎講的話人地反應就唔會咁大,因為依家大部份人已經當你部份言論係針對某人
摺吧啦
總知我沒有錯~!
你地咁對我就注定我地永遠對立la~
'性版討論區"
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 10:46 AM:

p仔,你未答我點解A高爾唔會黎:...
因為西班牙果度基本上否定左呢個可能性~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 10:48:

如果你唔係咩都拎某人出黎講的話人地反應就唔會咁大,因為依家大部份人已經當你部份言論係針對某人
這是你地理解力有問題,即系蠢,並不是我的錯
你講得出呢句仲一路比人攻擊我不幫我說半句好話,"你好好人ar"

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-24 at 10:52 AM ]
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 10:49 AM:
總知我沒有錯~!
你地咁對我就注定我地永遠對立la~
你好好地咁留言既時候幾時有人會鬧你?係你自己將其他人同你形成對立既情況
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 10:50 AM:

因為西班牙果度基本上否定左呢個可能性~
咁都得,果次夠話堅尼黎啦,點知都係唔黎
不過捷禾黎到係打中堅嫁啦,咁左閘位點算?
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 10:50 AM:

這是你地理解力有問題,即系蠢,並不...
係邊度搵人攻擊你呀先生?
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。