<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
i'm back~!
近期主打動植物笑相
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-1 08:40 PM:, g/ a1 S4 ?# }' Y. h% }9 {+ b
* P4 E" t# p; M! @- ]3 \: A8 r% k( ]' V
去左邊
$ y' Y6 S6 G, q1 C8 I# @
係香港
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-10-1 08:39 PM:  M+ J- q/ l) d! k3 h

9 E; o6 t5 e1 M4 i  }冇死到
# l2 f/ D; d) ^& k/ P咁去左邊?不過我都好似冇咩點上黎
Originally posted by william303 at 2005-10-1 08:41 PM:
& N8 t. a: y0 J) L1 D7 g
) J1 y9 `, ~& S4 @, r; W$ {+ A咁去左邊?不過我都好似冇咩點上黎
, L2 ^2 p, R! h" I我近排成日上黎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
tt仔做咩做cd-rom?
Originally posted by wanmankit at 2005-10-1 08:41 PM:
; Z7 ~4 ?9 [+ f1 f+ p; @* e9 b6 `2 s5 q8 \7 y2 d+ p! @% @- @+ S
係香港
. Z3 E% B6 {- y6 u0 T6 _係香港做咩:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-1 08:41 PM:1 V' A4 I+ `! d3 Q$ R2 M3 L2 ~
& N+ p, X4 N9 U+ Q( F( J
咁去左邊?不過我都好似冇咩點上黎
/ G7 r1 M  o- U& b$ [" d3 x1 t潛左兩個月水
近期主打動植物笑相
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-1 08:42 PM:
1 |) l9 Z" I1 B* W! w9 j( D! S9 B8 M
我近排成日上黎
2 `) n$ L* R$ T" _, f, [睇得出~~~~~睇得出~~~~~~
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-1 08:43 PM:3 N& w/ C4 o; j
! j: S6 t  w- w; C# P: k2 w
係香港做咩:cool:
/ |  k- L9 `# e' h5 w+ l
番學=.==
近期主打動植物笑相
Originally posted by william303 at 2005-10-1 08:42 PM:
8 v+ }5 R* n. [  L9 S8 Dtt仔做咩做cd-rom?
8 N& A3 g+ j8 v- F, R% l
tt出黎見我~好掛住你
近期主打動植物笑相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。