<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:03 AM:

哦~原來係咁,咁捷禾黎可能真係好大...
前鋒方面又唔知係咪真係簽阿祖安奴~
佢換大哨既方案應該唔會發生~反而有人話可能會卡斯辛奴&一個球員加$呀~不過其實變數又係好大,因為亨利都係皇馬目標嘛~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:32 AM:

冇左施丹,d波直接左好多,但真係把握力唔夠
大哨真係入球保證~我覺得佢係最有把握力果個~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 11:03 AM:

我唔會為左同你地友好而放棄討論任何一個人,我認為不理好壞系事實便OK,你地Get不到就系你地問題,系你地對我太主觀~(清揚???凡事針對碧咸的X街low~!)
你心中既事實同其他人既事實唔同,咁樣已經冇得好講,如果我唔係版主我根本就唔會睬你,亦都可以話係你對某人太主觀,基本上版友們對你既睇法同你對某人既睇法係相同的,都係太主觀
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:06 AM:

大哨真係入球保證~我覺得佢係最有把握力果個~
hello~
係囉~朗拿度一唔係度,就好似冇人識入波咁~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:04:

你咁樣講等同「偉論之王」講既野一樣,講就得,事實根本唔得,而且已經有其他版友同你討論緊
「偉論之王」果D弱智既論點怎可同我所想的相題並論???我既理由絕對比「偉論之王」充份得多了吧
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:06 AM:

前鋒方面又唔知係咪真係簽阿祖安奴...
但係國米會唔會咁易放走阿祖安奴呀,雖然佢係低迷,但佢始終同大哨一樣,一勁就好勁
亨利黎左有好有唔好,佢頭鎚又係唔得既,就算多傳中都係冇用,咁不如買伊亞昆達或者用返巴迪斯達打前鋒,如果迪亞拉黎左的話
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 11:07 AM:

「偉論之王」果D弱智既論點怎可同我所想的相題並論???我既理由絕對比「偉論之王」充份得多了吧
係某d話題你既言論既理據係充分過佢好多
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:07 AM:

hello~
係囉~朗拿度一唔係度,就好似冇人識入波咁~
係=3="
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 03:32 AM:

冇左施丹,d波直接左好多,但真係把握力唔夠
真係直接左~所有既傳送變左係beckham  我覺得咁樣既皇馬反而好d~雖然會搞到佢好累~但我覺得佢次次送送都好有威脅~古迪又係~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:06:

你心中既事實同其他人既事實唔同,咁...
多餘~!碧咸既技術絕對系屬於一隻閘既,因同類球員(前列斯左閘夏廸及前巴拉圭右閘艾斯都系打閘)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。