<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:08 AM:

但係國米會唔會咁易放走阿祖安奴呀,...
巴迪斯達呢排踢得好~係因為佢唔係踢最前,而係同古迪進據中場,後上進攻而唔係背住龍門做波咁樣先發揮到佢最大既進攻爆發力~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:10 AM:

真係直接左~所有既傳送變左係beckham  我覺得咁樣既皇馬反而好d~雖然會搞到佢好累~但我覺得佢次次送送都好有威脅~古迪又係~
係呀~進攻側重左右路,因為始終有埋施仙奴嘛~
左邊雖然有羅賓奴同卡路士,但始終未如當年施丹&卡路士既配合咁厲害~
羅賓奴會多左自己去~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:13 AM:

係呀~進攻側重左右路,因為始終有...
羅賓奴肯自己去反而仲好,佢對自己信心唔夠搞到有時d波好遲先出或者交錯位又或者唔敢自己去

如果施丹同卡路士可以有返幾年前既狀態真係玩死對手

施仙奴都係唔夠成熟,上得去太多,搞到好似打兩個右中半個右閘咁
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:12 AM:

巴迪斯達呢排踢得好~係因為佢唔係踢最前,而係同古迪進據中場,後上進攻而唔係背住龍門做波咁樣先發揮到佢最大既進攻爆發力~
順帶講講對施仙奴右閘&右中場既睇法~
佢踢右中場表現冇右閘咁好,因為佢踢右閘可以發揮佢後上既突然性,呢點同巴迪斯達好相似,比起右中場努力鑽營,但係對方就容易睇實佢多d~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:12 AM:

不過今場唔好
如果佢同古迪可以多d後上射門的話就算碧咸既傳中冇人頂到漏出禁區頂的話都起碼有人射門先,皇馬冇左呢樣野差好遠,當年曼聯都射唔少呢d波吧
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:18 AM:

不過今場唔好
如果佢同古...
係呀~皇馬遠射真係少左好多~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:18 AM:

順帶講講對施仙奴右閘&右中場既睇...
佢突然間上黎同碧咸overlap或者碧咸傳中比人撞返出黎佢可以執漏係好事亦都好正確,不過佢成日好似隻雀仔咁突然間好前,突然間好後,位置好多時都唔太o岩,而且佢既傳中越黎越差=3=""""""成日皇馬既傳中得碧咸信得過
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:19 AM:

佢突然間上黎同碧咸overlap或者碧咸...
碧咸唔駛落底,個人技巧又唔高,就已經做到右中場應該要做既事,真係好少人做到~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:19 AM:

係呀~皇馬遠射真係少左好多~
後上射門其實好重要........就算唔入都起碼多個攻勢,球員覺下傳個波埋去都係漏出禁區頂冇人執漏,好down嫁........咁樣好唔掂嫁真係我發覺左好耐嫁喇呢樣野
摺吧啦
之前我記得abc都出左post問:   如何護理買回來的球衣:  佢又係係度話碧咸廢物~又話迪比亞路同ka尼仔    之後有一個post問~你地最想既世紀陣容係咩   佢又係係度講碧咸廢~佢都試過好多次嫁啦仲有其他post~我又冇講粗口~我話你針對碧咸係呢度所有既板友都認同我講野~就算上面個2個post  都只係得你係度話碧咸~當然唔計其他post~總知一有d大眾化既post~係關於球星既~你實會提到beckham~駛唔駛同你慢慢搵番出黎呀??
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。