<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:21 AM:

後上射門其實好重要........就算唔...
好多時都係卡路士,巴迪斯達上場都有球中楣~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:21 AM:

碧咸唔駛落底,個人技巧又唔高,就已經做到右中場應該要做既事,真係好少人做到~
佢唔會落底,佢認為可以傳既話佢就會傳,佢根本唔洗做到好似C7,洛賓,美斯果d咁,因為碧咸既長處就係傳中夠準,根本唔洗落底或者壓入禁區,只係皇馬既前鋒把握力唔夠,如果有雲佬係度的話今場已經輕鬆取勝,其實魯爾可以做到這點嗎?
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:22 AM:

好多時都係卡路士,巴迪斯達上場都有球中楣~
果d直頭係遠射,後上射門同遠射既意識唔同,遠射係球員一早已經有意識咁做,但後上射門多數係攻中做既....球員多數係見到個波跌係自己既前面,而又係射程範圍佢就會射,史高斯就係做呢d執漏多
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:23 AM:

佢唔會落底,佢認為可以傳既話佢就會...
佢可以架,尋晚佢都有搶點成功,詐糊果球都已經係~
但係踢法上佢會出現較後位置...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:21 AM:

後上射門其實好重要........就算唔...
係~同埋成場波d人都好似唔係好場走咁~成場波最有表現我覺得三個人~beckham~raul~羅賓奴~我見到raul d態巳經開始番黎~羅賓奴今場都幾好~成熟左~碧咸唔駛講啦~仲係咁有型~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:25 AM:

佢可以架,尋晚佢都有搶點成功,詐糊果球都已經係~
但係踢法上佢會出現較後位置...
哦,佢既踢法係玩搶點???果球又係靠碧咸,真係.......
點解佢唔打前d呢?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:25 AM:

果d直頭係遠射,後上射門同遠射既意...
禁區邊緣既後上射門都好少出現~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:26 AM:

係~同埋成場波d人都好似唔係好場走...
碧咸果點你要話佢點有型法~唔係會比人覺得你淨係話緊佢外表~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:23 AM:

佢唔會落底,佢認為可以傳既話佢就會...
raul得~世界上如果講走位靚~同最有反應既~我相信係佢~雖然佢冇右腳~但佢d射門技術係一流~如果搵人同佢比~我相信得恩沙基一個~之前都有個板友咁講~我講番出黎姐^^
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:26 AM:

係~同埋成場波d人都好似唔係好場走...
魯爾入波話越位果下魯爾好有意識咁踢入,但有一球施丹撞比施仙奴但中間既魯爾竟然唔上前捕尾柱位,所以都係差緊d,如果魯爾呢球入的話可能對佢有好大幫助
碧咸最衰係成日帶波比佢搶到之際就攔截埋人地搞到攞牌,咁樣好不智
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。