<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:26 AM:

哦,佢既踢法係玩搶點???果球又係靠碧咸,真係.......
點解佢唔打前d呢?
應該係彌補整體防守不足,其實尋晚已經踢前左,冇左朗拿度,魯爾就移上同卡斯辛奴打雙箭頭~見到魯爾多左係禁區出現~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:26 AM:

禁區邊緣既後上射門都好少出現~
禁區邊緣既後上射門就係我講果種,果種其實係入波既本錢之一,好重要,遠射同樣重要,謝拉特都係靠遠射救返利記出線歐聯嫁上屆

巴迪斯達,施丹,卡路士,施仙奴,碧咸都係遠射能手,但碧咸今場三番四次起腳都高出........
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:28 AM:

raul得~世界上如果講走位靚~同最有...
係呀~魯爾d走位真係好掂~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:29 AM:

禁區邊緣既後上射門就係我講果種,果...
係喎~次次遠射都睇到好灰,又要再黎過~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:28 AM:

應該係彌補整體防守不足,其實尋晚已經踢前左,冇左朗拿度,魯爾就移上同卡斯辛奴打雙箭頭~見到魯爾多左係禁區出現~
其實我覺得佢可以多d留係禁區,碧咸傳中就對住佢黎傳,卡斯辛奴執漏,咁樣分工清楚d會更好
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:28 AM:

raul得~世界上如果講走位靚~同最有...
恩沙基d反應又係極快
A米係歐聯冇左佢差好遠
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:30 AM:

其實我覺得佢可以多d留係禁區,碧咸傳中就對住佢黎傳,卡斯辛奴執漏,咁樣分工清楚d會更好
如果中後場踢返好,有雙箭頭睇就好了~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:31 AM:

恩沙基d反應又係極快
A米係歐聯冇左佢差好遠
歐聯又黎了...又睇波~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:30 AM:

係喎~次次遠射都睇到好灰,又要再黎過~
係囉,不過始終碧咸係皇馬屬少射遠射果隻,呢三季碧咸遠射入都好似得一球
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:27 AM:

碧咸果點你要話佢點有型法~唔係會比人覺得你淨係話緊佢外表~
係喎~但係我又唔想改番啦~佢次次既傳中都咁有威脅~我真係唔覺佢失左水準~其實有時有好多人都唔係場場睇住佢既表現~睇一場就話佢不如以前~我真係唔覺佢大不如前~只係踢法唔同左姐~無錯~d罰球真係差左~但係助攻我相信而家既佢仲係世界級~如果唔係都唔會有咁多人鍾意佢啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。