<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:32 AM:

如果中後場踢返好,有雙箭頭睇就好了~
有返個有實力而正宗既防中,攻中又接好班的話雙箭頭會更好,希望下年得啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:32 AM:

係囉,不過始終碧咸係皇馬屬少射遠射果隻,呢三季碧咸遠射入都好似得一球
係咪射得好’’罰球’’果球~?射左上角,又笠笠地入左
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:32 AM:

係喎~但係我又唔想改番啦~佢次次既...
碧咸罰球入波真係少左呀~不過d定點球助攻仲係好勁~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:33 AM:

有返個有實力而正宗既防中,攻中又接好班的話雙箭頭會更好,希望下年得啦
下年要返黎呀~第3年了
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 11:03:

我唔會為左同你地友好而放棄討論任...
我有今日某程度系拜米尼86及你地所賜,講事實都比人鏟,橫鏟直又系鏟,不如索性做衰D low,的確冇須要下下拉碧咸落水,但我題佢不理好壞一定比人鏟,咁ar,做衰人比人鏟總比做好人比人鏟來得舒服~!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:32 AM:

係喎~但係我又唔想改番啦~佢次次既...
就算鍾意佢既人大多數係因為佢個樣都好啦,佢咁受歡迎始終要有返一定既實力先得,否則邊有可能仲有咁多人鍾意佢,冇錯,佢係做錯好多事,但人誰冇錯呢
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:33 AM:

好似係上季對利雲特射既
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:35 AM:

下年要返黎呀~第3年了
冇錯
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:35 AM:

就算鍾意佢既人大多數係因為佢個樣...
如果碧咸唔係個樣,佢一定係實力派球員~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:33 AM:

以前佢果d波真係好靚~只不過我覺得佢而家既踢法係變得團體左~而家既佢連罰球都擺黎做攻勢~以前係曼魚都多~但而家係皇馬仲多~仲有佢d控球技巧真係好掂~一控完就傳幾快手~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。