<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-28 11:50 PM:

走人 你同你老婆個妹都唔好係度留甘耐啦...
話不投機半句多...你都改變唔到佢地D咩嫁啦...早走早著
我老婆個妹系要留系度我也冇乎
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:49 PM:
留番bernice陪你地咪算low,仲狂想本少爺會吃呢個回頭草???26FUN有乜魔力ar,haha~!!!
唔好啦...你叫埋bernice走啦...癈事D人一陣又話係你分身...到時又要多作解釋...
我唔想bernice又好似你甘咋 ...
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-28 11:50 PM:

走人 你同你老婆個妹都唔好係度留甘耐啦...
話不投機半句多...你都改變唔到佢地D咩嫁啦...早走早著
你受左D乜打擊要變第二個頑童退隊???
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:51 PM:

我老婆個妹系要留系度我也冇乎
佢地恨到你入骨....一陣拉理佢入水...到時未搞到你地兩個無引...
你就話頂得住...都要搞成甘...何況係個女仔...
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:53 PM:

你受左D乜打擊要變第二個頑童退隊???
我成日係度比人單單打打...你可能睇唔出...
我心底理明白既...算啦..依D地方唔岩我地講野...
收聲為妙呀...
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-28 11:52 PM:

唔好啦...你叫埋bernice走啦...癈事D人一陣又話係你分身...到時又要多作解釋...
我唔想bernice又好似你甘咋 ...
我叫得佢掂的話,我會叫佢比晒D$$$我la
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-28 11:55 PM:

我成日係度比人單單打打...你可能睇唔出...
我心底理明白既...算啦..依D地方唔岩我地講野...
收聲為妙呀...
你都比人單打???奇聞
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:55 PM:

信我啦...佢入得黎甘短時間...要放低有幾難呀?
你係度吹左甘耐...依家都放得低...何況係佢...
你同佢係為佢好..佢實明既......
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:56 PM:

你都比人單打???奇聞
有苦自己知啦...
Originally posted by no.21 at 2006-6-28 11:55 PM:

仲有呀...如果人地捉你問一句...點解個陣時清揚一上線.呀no.21就唔會出現...
到呀no.21出post..你又會off左...未見過你地同時online...
佢地捉你依一點呀...就算你有幾百個理由...都冇用啦...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。