<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:39 AM:

以前係曼聯你要佢傳都難依家佢真係打法團體左好多,不過反而令到自己既表現冇咁突出令到d球迷質疑佢係唔係應該做英格蘭隊長
係呀~以前係曼魚果時d人就係睇佢d罰球~但而家d罰球失左d水準~所以咪比人話囉~其實我話係d球迷太過唔識睇波~我之前都有話過細哨嫁啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:41 AM:

唔知佢踢埋世界盃會唔會走呢~
岩岩睇新聞,笠臣話佢冇資格做隊長~
走?離開皇馬?應該唔會
大佬呀,人地謝仔同泰利係球會係做隊長嫁,點都唔同d嫁啦下話
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:42 AM:

係呀~以前係曼魚果時d人就係睇佢d罰球~但而家d罰球失左d水準~所以咪比人話囉~其實我話係d球迷太過唔識睇波~我之前都有話過細哨嫁啦~
d人竟然叫細哨做罰球專家,好野呀佢係勁,不過我唔認為佢係罰球專家囉
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:40 AM:

我自己就真係唔係完全鍾意佢個樣,我係鍾意佢d罰球開始既,98世盃對哥倫比亞(?)果球罰球開始的
我係五歲果時睇呢球波~之後就諗~哇呢個超人黎嫁..咁都入到既...跟住開始睇佢囉~

200 x 151 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:42 AM:

走?離開皇馬?應該唔會
大佬呀,人地謝仔同泰利係球會係做隊長嫁,點都唔同d嫁啦下話
其實,碧咸只係英格蘭既領袖,而唔係精神支柱~
點講好呢,歐國盃為例啦,對法國果場,施丹就係精神領袖既最好榜樣~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:43 AM:

d人竟然叫細哨做罰球專家,好野呀佢係勁,不過我唔認為佢係罰球專家囉
佢既罰球都叫第1流果班既~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:44 AM:

我係五歲果時睇呢球波~之後就諗~哇呢個超人黎嫁..咁都入到既...跟住開始睇佢囉~
我十歲開始睇波~好耐之後先睇返呢球........佢d「香蕉波」太正啦
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 11:44 AM:

經典
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 11:45 AM:

其實,碧咸只係英格蘭既領袖,而唔係精神支柱~
點講好呢,歐國盃為例啦,對法國果場,施丹就係精神領袖既最好榜樣~
同魯爾果隻一樣?其實碧咸最好只係做右路既傳中波,你叫佢做太多野反而犯錯更好,始終佢d攔截太狼死喇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 11:43 AM:

佢既罰球唔算係世界級啦~你要知道罰球既傳法同踢緊既傳法係唔同既~踢過波都知嫁啦~
碧咸就係連罰球既傳送~同踢緊既傳送都係咁準~先有人鍾意佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。