<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-3 08:51 PM:# Z4 y0 a3 [9 h  r. e. O9 I1 m$ w
7 Q: ]( a+ I1 c* n! I. d
你又知
  o9 Q. n" d+ g5 a1 _% ?#8727
食飯轉頭返!
Originally posted by william303 at 2005-10-3 08:51 PM:* l/ k( P) \, T5 H" G  Z1 q1 W
3 d' }/ j9 `9 o" x" F5 Z
讀多D書好過啦,唔係第時後悔呀!
8 ~3 [. [$ y4 h你又開工偷鷄上黎呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-3 08:51 PM:
, ?7 H. r6 @5 }& p3 ]7 s1 D$ {$ n4 n, v  C# W' @/ R
+ a5 t, z% ~2 F! h( B有道理
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-3 08:53 PM:  J5 _' L* _7 T) g$ A9 g: x* e

4 m- Y% |$ F$ E/ K2 p你又開工偷鷄上黎呀
% l: r" K+ O7 P# s
經已收工返到屋企啦!
Originally posted by william303 at 2005-10-3 08:52 PM:' D* a3 n" x/ _) Z  R5 D( d, H" m
食飯轉頭返!
' u9 r3 ~+ t+ P  `( [$ Q2 g88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我都閃呀,88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-3 20:51:8 l, D! E6 m& t, [% W8 o$ k
+ O. w, I3 \" M$ T2 u$ m% V, m
/ k2 i* q( L6 \
不是band1生,但在band2學校精英' R8 t# I+ V4 e' w
放心
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-3 08:23 PM:
( ~, I, j* M6 w* Q
, y9 W. ?4 L  K7 E9 v( i( C% xhi~雀
* U: n$ e; q7 `
! L7 w  y. X6 {! b6 y你都快咩呀?
! a. v% P# ]" L: G, V
做到死~_
Originally posted by wer at 2005-10-3 08:34 PM:$ e& P% m- a% R0 ?' X& Z
: a/ G4 o1 e* y# @$ |: ?: V  Z
冇同條女搞咪on咁耐
* w. h1 T2 W$ |) a; Z1 u" I
woowoo~~大過仔lu~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。