<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 14:21:

防守力比原本右後既人還要高幾皮,原...
I know what you are talking about...

Your points, I think a lot and I think that's 50% right

it's similar situation when Gary Neville and David Beckham were playing right side together in Man Utd...

but please look clearly
If Beckham is slow..... and his tackling is REALLY bad (no doubt about it)
there could be one problem.....

Other team players can be the offside track really easily........

If I were manager, I would keep him as right midfield, as a right Wing back/right back to help him together...

Do you think I get some points in here?
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 12:24 PM:

佢講左D乜ar???
唔好幫到咁出面喎
請問呢篇野比起「」呢個字同你果堆以為好文言既粗口,邊篇既程度嚴重d呢?
我之前同你嘈既時候我幾時用過「」呢個字又或者其他自以為好文言既粗口黎鬧過你?

將心比己
[quote]Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 11:28 PM:

佢點打wing,你話得我相信佢本人都冇...
你條友仔又係咁~得罪你咩碧咸??我都講過嫁啦~你肯定係唔抵得人地靚仔個你~同有錢過你~你成日都針對佢??你係咪傻嫁??我唔覺一個翼鋒一定要有速度同腳法囉~碧咸先叫團隊合作~係而家呢個年代~佢仲可以用長傳同罰球黎助攻~唔同人地身體接觸~就巳經可以用長傳做到攻勢~我真係唔覺佢有咩問題囉~仲有~冇腳法冇速度都可以係西甲助攻榜到排第二~掉番黎講~你講果d有speed同腳法既翼有冇咁多次助攻先??~我真係唔覺有咩問題囉~[/quote]
摺吧啦
Remember why David Beckham was sent off when England vs Poland in Old Trafford
He made 2 stupid tackles...... within 1 min
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
Originally posted by brightlee at 2006-4-24 12:26 PM:

I know what you are talking about...
以事論事,如果碧咸走去打閘既話你認為有幾多人會認同呢?你講既說話係幾好聽幾有point既,不過要將佢變成事實的話可以話係冇可能囉
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 12:17:

咪一樣~點樣就係講呢個呢...就算係...
我有講錯ar???碧咸好好腳法???(小小la,但一定唔好),碧咸好快???(快個好多人,但系頂級聯賽唔算快)碧咸好頂得???(一來小用,二來真系差)
又唔系踩佢,事實來的(某人口中既"瓣瓣掂"起碼三樣唔ok la),掂咪得視野,長傳,死球,落力4樣野~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by brightlee at 2006-4-24 12:28 PM:
Remember why David Beckham was sent off when England vs Poland in Old Trafford
He made 2 stupid tackles...... within 1 min
淨係講佢d攔截能力已經唔可以打閘,勁狼,打閘既話佢基本上每分每秒都要攔截咁滯,一定攞紅牌當食生菜咁
摺吧啦
Originally posted by brightlee at 2006-4-24 12:26 PM:

佢根本就擺黎講嫁啦~因為佢只係針對碧咸~我都知佢想講咩~但係真係笑大左我個口~同埋我好明顯知道佢係冇咩睇皇馬踢波~掉轉黎打??唔好玩啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Once again, we're not talking about Market Value, Ching Yeung, please understand it....

(i.e. Midfielder is more market value than Defender)

Ok?!
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 14:33:

佢根本就擺黎講嫁啦~因為佢只係針對碧咸~我都知佢想講咩~但係真係笑大左我個口~同埋我好明顯知道佢係冇咩睇皇馬踢波~掉轉黎打??唔好玩啦~
AGAIN,
PLEASE KEEP SILENT!!!!

I don't want anything come to worst

Please co-operate with us!!!!

Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 12:32 PM:

我有講錯ar???碧咸好好腳法???(小小...
速度一定唔快,呢度好多人都知
頭鎚基本上好少用,不過應該唔會好得去邊,因為少用
腳法,何謂腳法先,定義係邊?定義係細哨咁既級數定係香港球員既級數?佢係球場上根本唔需要用到腳法呢樣野,呢點我已經講過N次,而皇馬同曼聯球迷亦都非常清楚

但係據我所知你除左話佢呢三樣野之外,你仲講過廢人乜乜廢人物物....等等既說話,咁唔通呢d就係事實?
唔好意思,我永遠都唔能夠同意碧咸會係廢人呢個事實
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。