<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:
8 y$ B7 m( M# ^, Z6 ~講緊d咩呀??
# {' Y& h( r2 @* p
house
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:28 PM:& o/ w# U& Q5 m4 F$ A" M
' T& ^) K! _2 J: t
都係咁上下
/ M5 R5 C6 ~/ m- G+ S, p( [ok啦,我住過都可以,不過都係細D
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:
8 [1 y, c' C8 H; u! M& k4 n" P! v) {: @0 @* f2 B3 I+ z6 \- u4 s
ok啦,我住過都可以,不過都係細D
; O. N5 [, p" ^
both are small
Originally posted by stone86 at 2005-6-27 09:29 PM:
( N2 Y- |) O% r: m- R! p/ u2 c9 `- X% p4 G

+ `2 F. f! _- J, V
2 S  E2 ^/ n5 L你住緊那裡嗎
: x! w- c0 }5 |; t1 Q
曾經
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:  O, n2 c% u! D( ~: D
講緊d咩呀??
2 F1 x& V1 ~. w5 L
租屋...
Originally posted by william303 at 2005-6-27 21:27:4 o3 Y0 k- ]' w: F3 A5 h7 T

( ^' N$ s8 u' q6 X; x不過羅便臣道既雍景台唔錯!
- h! q, H  |! p( _1 v; E# n嘩~港島區....
迪士尼為應付9月12日的開幕,8月安排總綵排四場,也邀請多方入內「試玩」,其中2萬張門票將接待弱勢社群,包括新來港人士、單親家庭等,將由社會福利署統籌,抽籤分配門票。' Y# [. y/ H& j! ]4 {7 P+ e

* |  k9 W2 n) H1 p唔知我地得唔得呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:29 PM:
- ~+ d+ i/ v  R: K# Z
6 {: j# u/ ?6 Xboth are small
7 Z; m" B! q% o4 ~$ S我返而覺得個工人房細
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:7 `$ E3 B" U- r4 i
3 N( F3 o6 {9 |5 c
ok啦,我住過都可以,不過都係細D
( p4 [4 |# E) J& p8 k
# q' [3 Q2 W6 b; w, O0 ^- r$ o
  |" u9 A  n3 B& n
真係威水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:31 PM:
! Z; e7 u( {: F( s9 s. r0 y2 l9 r+ r- ^
我返而覺得個工人房細
  _' H% z; w$ K! p1 X" i方便隊呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。