<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 12:32 PM:

我有講錯ar???碧咸好好腳法???(小小...
你條友仔又係咁~得罪你咩碧咸??我都講過嫁啦~你肯定係唔抵得人地靚仔個你~同有錢過你~你成日都針對佢??你係咪傻嫁??我唔覺一個翼鋒一定要有速度同腳法囉~碧咸先叫團隊合作~係而家呢個年代~佢仲可以用長傳同罰球黎助攻~唔同人地身體接觸~就巳經可以用長傳做到攻勢~我真係唔覺佢有咩問題囉~仲有~冇腳法冇速度都可以係西甲助攻榜到排第二~掉番黎講~你講果d有speed同腳法既翼有冇咁多次助攻先??~我真係唔覺有咩問題囉~

我想用番我之前講果d黎答你~解答到你嫁啦呢d
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 14:32:

我有講錯ar???碧咸好好腳法???(小小...
I agree what you are talking about that ~~!!!!

Your points are right!!

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by abc123aa at 2006-4-24 12:30:

以事論事,如果碧咸走去打閘既話你認為有幾多人會認同呢?你講既說話係幾好聽幾有point既,不過要將佢變成事實的話可以話係冇可能囉
未試過叉知ar
點解艾斯同夏迪都可以做到曾令世人認同既閘,而招式及技巧更多的碧咸不能打,看來是他右中的位置太深入你心中~!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 12:33 PM:

佢根本就擺黎講嫁啦~因為佢只係針對碧咸~我都知佢想講咩~但係真係笑大左我個口~同埋我好明顯知道佢係冇咩睇皇馬踢波~掉轉黎打??唔好玩啦~
打法如何大家都知~
你唔好出聲住,費住佢又嘈thx
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 12:37:

你條友仔又係咁~得罪你咩碧咸??我都...
第4次
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by andy020290 at 2006-4-24 14:37:

你條友仔又係咁~得罪你咩碧咸??我都...
LAST WARNING!!!!!

PLEASE LET ABC AND ME TO TALK TO CHING YEUNG!!

SHUT UP!

THANKS!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 12:37 PM:

未試過叉知ar
點解艾斯同夏迪都可以做到曾令世人認同既閘,而招式及技巧更多的碧咸不能打,看來是他右中的位置太深入你心中~!
如果佢係得既話,點解冇人提出?你講果兩個球員佢地都係有人叫佢轉型佢先轉型(講明先,我唔識佢地兩個),如果碧咸係適合打閘既話佢一早已經有呢個能力,唔需要打右中場打咁耐,亦都唔需要就費高去打防中,打右閘都得啦,橫掂沙加度都唔係星~

一件事還一件事,一兩個球員既case唔可以用返其他球員身上
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 14:37:

未試過叉知ar
em.... but Ian Harte got a better defensive minded and his tackle is much better than David Beckham
Do you agree with me?
夏迪同艾斯依家發展都唔好,碧咸就仲生存係球壇上~
列斯降班搞到夏迪冇前途?no,佢勁就有人要,好似史密夫咁~
哈~仲記得果陣夏迪比碧咸右路放甩~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-24 12:43 PM:
夏迪同艾斯依家發展都唔好,碧咸就仲...
哈哈,球星同球員既分別就係球星總會有一兩處特點令到佢發光發亮.......如果果位球員真係掂的話一早返左生啦

同樣,史密夫打防中係得,但係打得好嗎?當時好多人都話佢可以後上射波,後上助攻,但結果呢???大家都有眼睇
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。