<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:36 PM:
4 `/ P& h5 o0 x; V$ jknock knock knock.....
4 h/ a0 _% r; s. d8 f# }can I come in ???
! x1 z( ^4 v- g$ f3 M5 W' I當然冇問題啦!
oh thanks~!
* y2 N  w) V0 a9 y2 \3 W' E$ I' J
7 n! o: m- l2 Q3 C7 o6 x* K最近呢度有無趣事呀? 小弟去咗state成個幾月,想入嚟要等成9年(好塞車)........悶死!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:41 PM:: w9 P0 i' L7 }* y+ K
oh thanks~!, p. P1 y# x+ {$ }
% `. U  ~# n- d1 b. z. _% y
最近呢度有無趣事呀? 小弟去咗state成個幾月,想入嚟要等成9年(好塞車)........悶死!
5 P+ d) O) \1 \/ R+ }* ]+ o* U冇咩抵死野喎,因為我都好似好耐冇上黎啦!
Originally posted by william303 at 2005-10-3 10:36 PM:
4 H5 p- Y3 o. k; V
3 R3 a! }* ?, Z; }米尼好似好耐冇見喎?
* }& ?+ v( _3 E6 [( e

8 Z$ c1 j9 U! ]! }點會呀?成日都見架la
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:43 PM:
' `5 ^: Z& K9 V. y, {3 ~
; s) W7 E4 a& B7 R0 W- ]/ ?" N  I
  y& |& F/ a/ n) Q' q) _8 q點會呀?成日都見架la
. p  t: K& G, Q2 T; I  c係?可能係我少浦頭呀!
蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:47 PM:
/ }9 C. Z# B/ g% s. f; {蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
9 D& x7 J9 e3 m5 @/ _, r精神分裂?
Originally posted by william303 at 2005-10-3 10:44 PM:* c8 w* K" c4 l

5 f3 a" E  f0 a. ?/ f+ Q3 e係?可能係我少浦頭呀!
: V8 V! o. l' S8 G/ d6 N0 W$ u

% r# N9 S4 C' ?, L, s6 v我都少左o係呢度蒲頭ga
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:50 PM:
) Q/ A/ [  E, q2 i. I, z! `2 ?, u/ R( `5 i

3 w1 P; N/ D1 z& x! c" |2 N4 w; y我都少左o係呢度蒲頭ga
% O/ m% y# J8 O
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:47 PM:: F5 y/ C: R. Q  a# {7 j  {
蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
9 v* R6 U# e* B9 h/ S0 t5 y5 ^$ k7 b! j) P# h3 l9 S
在我黎講,冇咩影響7 p3 b* o  B; e3 W
因為"兩個"一樣咁.............% N: x7 t3 @( s) N( ^: q1 L0 j
唉,都係唔好講la
2 t- H4 y2 Q1 ^6 m廢事一陣又話我"琪"事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。