<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 10:26 AM:
離開就一定離嫁喇,睇下係今年定係下年既啫.....
我諗佢應該會踢多年...話哂佢場場波都算落足力果d...
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 03:54 AM:

美斯冇射術,睇個款都幾易傷咁
朗尼好全面,一d都唔似易傷果隻,射術,速度,爆發力,腳下功夫,遠射,體力,樣樣齊
係朗尼真係好全面~但係佢打自由人我反而覺得更加好...反而你迫死佢去一個地方就好似冇咩用~
如果佢做後備的話踢多一兩年都ok,但係要佢長期正選係冇可能........=3="""""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 10:31 AM:
如果佢做後備的話踢多一兩年都ok,但係要佢長期正選係冇可能........=3="""""""
係...佢做後備真係好似做耶穌咁....你見對馬拉十果場就知啦...一出到黎成個局面唔同哂...

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-25 at 10:33 AM ]
我想問下列高巴係邊個黎..我就係知佢係國米...我想知多d佢d野~
佢做後備比到球迷信心,起碼好過魯爾做後備果時,完全比唔到信心我=3=""""""
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-4-25 10:33 AM:
我想問下列高巴係邊個黎..我就係知佢係國米...我想知多d佢d野~
左腳球員,罰球好勁,司識輔鋒或前鋒(?),當年係威尼斯一條友仔玩晒(真係成個施丹咁),但依家已經不復當年勇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 10:34 AM:
佢做後備比到球迷信心,起碼好過魯爾做後備果時,完全比唔到信心我=3=""""""
而家raul d態都開始番番黎...其實我覺得打番雙箭頭會更加好效果~朗拿度冇raul都ok   但raul冇朗拿度幫就好似唔係好掂...我唔係話raul唔掂...只不過朗拿度唔係度佢好似(古)掌難鳴咁...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 10:35 AM:

左腳球員,罰球好勁,司識輔鋒或前鋒(?),當年係威尼斯一條友仔玩晒(真係成個施丹咁),但依家已經不復當年勇
點解復唔到當年勇??d態唔番黎??
Originally posted by andy020290 at 2006-4-25 10:37 AM:

點解復唔到當年勇??d態唔番黎??
長期後備,狀態想好都難
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。