<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 mnbvc 於 2009-7-29 01:53 PM 發表
你條女好有鄉村風味
一開始, 1930hrs.
左兜又兜, 又無指示牌又無食蕉, 喺圓方入面盪失路, 都唔知w hotel parking 同圓方 hourly parking 邊個打邊個!
結果泊番屋企嗰個車位, 好彩屋企人無車泊喺度, 行過去算, 個食蕉都幾好記性, 一見我就懶親切咁又話好耐無見, 又呢又路........
15分鐘後, 到咗w hotel,  食飯.........出面已經有好多記者, fans 同拍友.
食到2045hrs, 我頂唔順, 同幾個朋友有男有女去出面行一陣.
十點先開場, 無理由咁悶吖!
d 人多到吖.........搵緊位影相.......
死人"長頸鹿"又唔自量吓自己頸長, 比人認到, 於是又一班人起哄........
有理無理, 我地平民百性嘅就繼續行, 留低佢叫救命~
原來無嚟一段日子, lv shop 都有喇.......
睇嚟我都應該唔好再住酒店, 返呢個竇磨吓~
又行又買, d 舖開始close, 於是行番去戲院, 諗住入場先.
咁就出事喇.
人山人海........唔知以為行花市.
都唔明點解要安排個個都要經正門入, 嘈到呀媽都唔認得.
行行吓, 同行嘅女仔都話 "不如我地又叫吓吖?? "
救命..........
入到去, 成班o靚模, 係又模唔係又模, 坦白講同旺角尖沙咀街邊見嘅完全無分別......
真係唔知邊個打邊個, 我淨係知有幾件阻住我買爆谷!!!
有兩件唔知乜水, 見到我就一味笑笑口hello hello 咁.......我就淨係答一句: 唔該借借!
身邊d 朋友問我做乜咁串唔show 人, 我真係想答我識佢老鼠~
反而賣嘢嘅四眼小妹妹幾好禮貌~
入到1院, 比飛我嘅friend 坐喺我前面, 幾個兄弟都坐我隔離.......但係好亂~
太多人, 行嚟行去, 我盒爆谷跌埋........叫人去買過, 但係又跌..........買左三次!
我想食爆谷啫..........
好彩見到"尋日飛", 佢話佢有4張6院嘅, 尾行中間~
即刻行過去!!!!
呢d 先叫睇戲吖嘛~~~
比飛我嗰個friend 問我做乜行過6院, 都未問完佢又比人圍.......我已經溜左過去lu~
跟住我行嘅女仔又講, 不如我地出去扮fans 叫吓咯?
我同另一個男仔同時間出聲: 扮邊個fans 呀?
古仔吖, d仔吖, william吖, michael 吖.........黑雲都得咖~~~
不如扮G.I. JOE fans吖笨!!!  
呱呱嘈完之後, 終於有戲睇, 有爆谷食!!!
套戲........我終於明點解佢比飛我要我去睇.
咁多年老友, 無嘢好講.
幾真實, 係個ending 差d, 邊有咁兒戲喎~
散場, 留低等佢地.
話去慶功喎.......我就唔想去, 關我差事麼?
佢地話飲幾杯就走.........結果上晒我個竇!!!!
機都無去打, 9件麻甩4件女上晒黎打PS3 同wii~
傾吓近况訴吓苦, 飲到醉晒, 結果逐個call 的士同保姆車, 7點幾先走.......
完.

評分次數

• gn00987333

右上紅字
新手卡领取
http://bbs.molidao.com/forumdisplay.php?fid=24
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-29 02:14 PM 發表
一開始, 1930hrs.
左兜又兜, 又無指示牌又無食蕉, 喺圓方入面盪失路, 都唔知w hotel parking 同圓方 hourly parking 邊個打邊個!
結果泊番屋企嗰個車位, 好彩屋企人無車泊喺度, 行過去算, 個食蕉都幾好記 ...
你D代號人物我應該唔知邊個

不過...你飲得酒嫁咩
右上紅字
新手卡领取
http://bbs.molidao.com/forumdisplay.php?fid=24
原帖由 自由神 於 2009-7-29 14:20 發表
你D代號人物我應該唔知邊個

不過...你飲得酒嫁咩
本帖隱藏的內容需要積分高於 4600 才可瀏覽

點解唔得, 還掂都要番過去, 話知佢啦~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-29 02:27 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
Well....全部仔

香港我淨識阿Paul嫁咋
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-29 02:27 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
你d代號係乜水?

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 自由神 於 2009-7-29 14:30 發表
Well....全部仔

香港我淨識阿Paul嫁咋
真係全部都係仔喎, 除左隻"長頸鹿"外, 其他嘅女仔無乜嘢好講, 所以無需要提嘛~
尋晚後來都係男士之夜啫~
不過我尋晚望吓d 拍友, 有部份都幾奇形怪狀喎, 有件直情面青口唇白, 細粒到只到我手掙高度, 我幾驚佢暈低呀~
有個想影我, 但係我一啤佢就放低機(我唔出聲扮cool 嗰陣個樣都幾嚴肅.... ).........牛記笠記有乜好影喎, 我又唔係名人!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。