<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-10-4 08:58 PM:
2 R: m" Z, t9 e* o7 M5 I% h
3 ?8 k6 |, `" Z2 |5 V, F, u& [; D' w4 C: R唔知!因為我都好耐冇上黎
% E* I4 P; j8 Q/ x' E你尋日咪上黎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 20:50:
/ u* e7 H% k7 }- Y$ [+ v* S# s" x
$ U% D' ?! v% n. e9 M近排左仔、阿樹佢地幾個都少左上黎,變得好靜
# B7 H$ ^+ g+ X3 C0 ~一講左仔,左仔就到:cool:
8 }; G6 _6 o& D. V/ y0 ^  ]! T4 _
7 \0 v) K/ U: q3 jhi~everyone
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 20:56:# X0 l1 d; g0 N; V  R' G

5 F, x& f7 ^# ^! t  |& I佢地香哂
5 Y8 Q! {$ H" l吹水強,小心講野呀下:cool:
突然D人唔知去哂邊
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:02 PM:; G9 a4 Q# W3 s0 w" x
+ B3 l2 F. T1 g; a
吹水強,小心講野呀下:cool:
6 e4 W5 i0 O9 ~' ^/ N2 f7 e  n
又系咁,換下樣得唔得:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 20:55:
! x, Z, C: B' [, ^- Y. V) ~% E% j3 T, d6 n0 T3 b3 c  v) ?
多你少少的
1 u3 x9 P3 M/ a8 G
EF小人物

hi~everybody~~~^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:01 PM:
( l& y+ r6 V* {$ u7 r
) A  P) y- r: \1 M, K一講左仔,左仔就到:cool:
5 T, W3 T% w5 j6 Z0 ?; W/ ?: ~3 `# |$ h9 Z$ l6 W* f- ]- `) i' E
hi~everyone
+ d0 _0 v, @; V& E" ihi  左仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:03 PM:
$ e/ H* S' y% X# {9 \3 W. ]# q, a
- x( E  t) l# s1 ?
" O) f" V! X( i8 [, C: E
你算唔算厄post呢???, z& c$ y  X: U/ z, z
我冇寸呀:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 21:06:2 @$ I( B: i$ Z  c; l! i9 H
* m( f: E+ c% n$ S7 ?5 q1 Z5 P
你算唔算厄post呢???
8 C' O! C' D0 Y& v( Z5 }我冇寸呀:cool:
: m" X* _0 w; P( }7 i# }0 _
冇寸?
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。