<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-4-25 12:49 PM:

羅賓奴唔駛諗,我會領隊一定賣左佢, 身材輸舌好多,入唔到波有幾突破都冇乜用~
咁我寧願要個後生既羅賓奴喇,亨利成30歲嫁喇,你諗下呀,之前皇馬衰咩呀,唔通又重演歷史呀?邊個擔保亨利黎到一定fit嫁?
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-4-25 12:53 PM:

唔緊要,唔打得都嚇得,D隊手見咁多星係度,未打先驚~
依家唔得星咩,依家d球隊已經唔會驚皇馬........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 12:54 PM:

如果皇馬再訪港,我諗唔會再出現工都唔番去排隊買飛的情況
Originally posted by kuru at 2006-4-25 12:47 PM:
除非朗拿甸奴黎皇馬喇
或者奧雲可以返來皇馬,上年有佢係度都係同巴
塞差4分, 今年冇左佢同巴塞相差十幾分,但都要
奧雲好番先得
你估玩winning咩....皇馬放左既野邊會要番??係佢地自己唔珍惜一個咁好既前鋒姐..佢地要個沉左既朗拿度~都唔要個全盛時期既奧雲...

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-25 at 05:02 PM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 12:54 PM:

係~上幾季都話冇咁狼~今季d球隊巳經好似當佢地護級球隊咁踢~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 02:59 PM:

如果皇馬再訪港,我諗唔會再出現工都唔番去排隊買飛的情況
但係果場波真係好好睇...可以見到朗拿度  碧咸  施丹  卡路士  費高  奧雲  呢d世界級球員
劉華仲坐我後面呀^^我仲擺埋佢簽名~碧咸罰球果陣超多女人係度叫...

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-25 at 05:00 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 12:53 PM:

咁我寧願要個後生既羅賓奴喇,亨利成30歲嫁喇,你諗下呀,之前皇馬衰咩呀,唔通又重演歷史呀?邊個擔保亨利黎到一定fit嫁?
係~一陣黎到皇馬~又好似費高咁..得一季勁咁就慘...
Originally posted by andy020290 at 2006-4-25 04:59 PM:

但係果場波真係好好睇...可以見到朗拿度  碧咸  施丹  卡路士  費高  奧雲  呢d世界級球員
劉華仲坐我後面呀^^我仲擺埋佢簽名~
意外收獲^^
你就好啦~我睇直播咋!

其實早2年皇馬係因為仲勁,有西甲冠軍個朵係到,所以吸引到咁多人睇,換係曼城來,就唔會咁虛冚.皇馬霉左2年,今年第3年,佢個威名已經開始下滑,而家真係吸引唔好太太太多人會睇

owen果年係跟利物浦來港的^^
Originally posted by andy020290 at 2006-4-25 04:59 PM:

係~一陣黎到皇馬~又好似費高咁..得一季勁咁就慘...
與其有買d成熟左,不如等卡斯辛奴同羅賓奴再成長d,再加上蘇達度做輔助,先係長遠
再買現成的...唔抵囉!又貴,又唔用得好多年
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 05:03 PM:

意外收獲^^
你就好啦~我睇直播咋!
...
係呀~不過我冇去睇呀~我仲記得香港隊一開波有幾個攻勢嫁...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。