<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:18 PM:9 K. b. X( ^, U* s
/ H; [# W9 @7 f; [1 y' S9 R. r& h

# i- X0 C" Y* N$ T& B6 u  L) Z1 x3 d  z( G; S# u
* m3 Q% _6 _  ^9 k& J
心煩?頭先新聞透視話飲得酒多唔好噃,飲水啦~~~有心事話比我哋知咯~~~
( |1 C, m( H6 V9 W2 |0 @
同意!其實我都好煩,見到個版面咁多post未加分就頭痛
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:19 PM:
* S8 O3 j' g  K) R% ]7 @" o3 W2 G* j* z. N( ^! [

5 y# r) D$ X) C7 W9 @& }4 Y! z/ A6 G" V7 e2 V9 }9 E
我都係.........不過係攬第二條女訓~~~
& c6 i+ }. x9 V% W) j& P
頂~~~~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:18 PM:
3 ]4 L/ G  I& M" U2 u; P( D
  h- S. k, }: X, o/ d) Z+ a$ @失先會飲酒嫁咩@@"
- ]& c3 U. H6 r. m5 L你話心煩麻
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 21:18:" S  f6 j; {" L% [# K
心煩?頭先新聞透視話飲得酒多唔好噃,飲水啦~~~有心事話比我哋知咯~~~
. Q8 `' g$ K/ V" N3 k2 d, Z6 [9 g& z8 g# p我都有睇,我又冇佢地飲得咁激,日日都飲......
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:19 PM:! W8 z1 t5 A% F$ ~" o2 N8 M
0 O; U% t2 D5 r2 B

( }0 l' a4 O2 z' L/ n2 l+ Y* V7 N2 v3 i
  D: d, n: j) Z0 y% e
咁正
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:19 PM:
* d* e  j( T# f  g% E1 E* a- C: u+ T. T% p! i) e, C
同意!其實我都好煩,見到個版面咁多post未加分就頭痛
+ B) [! J0 d: ]0 Q0 R諗住幾時加分
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:20 PM:
  H% g3 h5 x( P
9 F# i# N3 u- w0 b/ z" p) }0 y  \頂~~~~~~
9 A. p/ L5 i" o- z- _$ c, q唔洗咁激
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 21:19:$ E  K( m6 R5 S3 a7 D) P: l, \
& D( @8 ?" [$ [; l* g0 K  S
呢到好多唔夠十八睇嫁,見我欲言又止就知啦
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:20 PM:7 }8 i8 }3 A9 h' ^+ \: G% p
  B$ x8 v% L' `$ s; q. O
頂~~~~~~
6 n% O0 X: Z6 l) A! w  V6 b$ N
  ~' ?- |  {  f3 o, ]. R- j# X$ j) u4 t" m0 K2 d) g/ q( C8 m8 T' v6 A
: c' e. [/ P! Y0 y4 @6 {
嘻~嘻~
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:21 PM:
6 X8 t9 c- L: B6 E, h+ T0 J! O
諗住幾時加分
% a- T* _4 [- G- d, b+ G. S2 l3 E
等下,等到我心情平伏返D先啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。