<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:32 AM:

港男區, 數碼講, 吹水版 , aio , netmod, 火熱頭條 都好歡迎你.

好似董生咁, 唔玩政治咪一個大好人.
咪搞,狗哥老同眾多,我都係去aio淨係 cap下相算lor。
不過得閒睇下狗哥幾時升版主或坐埋admin個位,恭喜下佢嘛。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:29 AM:

不單是那條題,而是一直以來。
同一條題,別人開,他不會玩針對。
我開,必玩針對。

不過算啦,你地有私交,我同你講理,係我傻o者。
或者佢愛你???? 我都好鐘意整嬲我鐘意既女仔

私交??? 我冇佢 email , 电話.....全部交談都幾錄係 EF 既舊post裡面,  只可以話 君子之交, 如果依d算私交, 係EF冇1百都幾拾個.
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:39 AM:

或者佢愛你???? 我都好鐘意整嬲我鐘...
甘小弟算唔算係當中既一個
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:34 AM:

咪搞,狗哥老同眾多,我都係去aio淨係 cap下相算lor。
不過得閒睇下狗哥幾時升版主或坐埋admin個位,恭喜下佢嘛。
怕你冇咁長命
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 12:40 AM:

甘小弟算唔算係當中既一個
50-50 la
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:41 AM:

50-50 la
好鬼衰  
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:39 AM:

或者佢愛你???? 我都好鐘意整嬲我鐘...
是但啦,你的處理是否公平,我心中有數。
這世界講公平,傻啦,最緊要人多o者。
唔好意思wor,今晚side你o甘多時間。
叫樂版主唔駛理我的投訴,
我錯在打狗忘了看主人。

bye!!
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:42 AM:

是但啦,你的處理是否公平,我心中有數。
這世界講公平,傻啦,最緊要人多o者。
唔好意思wor,今晚side你o甘多時間。
叫樂版主唔駛理我的投訴,
我錯在打狗忘了看主人。

bye!!
我淨係同你吹咗一陣水, 處理過乜??? 扣你分??? ban你???

公平係相對唔係絕對, 做人 open d , 会開心多d嫁
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:48 AM:

我淨係同你吹咗一陣水, 處理過乜??? 扣你分??? ban你???

版主你以前插到亨九利飛起那段文章delete o左wor,o甘鬼馬o既?
所以我都話,版主你係好鬼中立持平o架啦。

真係bye啦。
逆ナンパ男
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:48 AM:

我外表斯文
內裡好鬼open架~Master
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。