<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyt34 at 23-10-2006 07:17:
我又好似做錯了事........
我尋晚再...
我唔識答你.....
只係希望你唔好糟蹋左個女仔....
好好哋對佢,唔好再玩佢,唔好離開佢,
同埋希望你比返份尊嚴佢,唔好再X佢。

ps : 我會儘快叫 tata 代我答你架喇 ~~~
請耐心等候 ~
多謝,我今晚會再打俾佢﹗希望佢無嬲我﹗我真係想做d野等佢好好
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-23 05:02 PM:

我唔識答你.....
只係希望你唔好...
搵日都去m記試下先~~~~~
Originally posted by cyt34 at 2006-10-23 07:17 AM:
我尋晚再...
最近重睇[無限復活]有一句:禽獸式倒流愛情,你都演譯得淋漓盡致
先發生關係,再發展感情.
想想一個女仔肯為三千元將寶貴的貞操賣給一個陌生人
為一千元同一個陌生人上床,你重夠薑同佢談戀愛?
你現在的情況叫沉船.通常遇到沉船的兄弟,我哋會叫佢回頭是岸
1)你對佢毫無認識,要小心
2)今日唔介意,唔等如以後唔介意
3)今日要1500,有朝一日要15000,150000你咪一樣俾

清醒啲,面對現實.叫雞後俾完錢要當大家唔識至長玩長有,唔好話咁就係衰男人,呢個係遊戲規則
叫完雞玩感情唔係好男人,而係蠢男人
你一早都係打算用一千元去叫次雞,叫完咪算,唔好攪咁多野
Originally posted by kantang4910 at 24-10-2006 01:45:

最近重睇[無限復活]有一句:禽獸...
叫完雞玩感情的確係蠢男人,

但有樣野要注意,

當事人並唔係雞,
而且如果佢唔負責任
當事人就真係會變雞~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-24 03:31 PM:

...
講好價錢就肯同陌生人上床唔叫做雞,唔通係KFC賣個啲至叫做雞?

[ Last edited by kantang4910 on 2006-10-24 at 04:13 PM ]
Originally posted by cyt34 at 2006-10-23 07:17 AM:
我尋晚再...
嘩!你好似作出黎咁既?
如果呢單野係真既話,你都真係錯得好緊要!
我係一個幾奇怪既人黎,所以有咩不滿既話,就原諒小弟啦!
我覺一個女仔最重要既兩樣野都俾你要曬,之後你仲好似佢呃你咁!不斷去試佢,去查佢!佢連應得既信任你都唔俾佢!我都真係俾你吹脹!
真漢子係唔應該做出呢D有違良心既事,我希望你自己好好反醒一下啦!

p.s:正仆街無啦啦俾我睇到D咁既野!搞到我又「連」壞左個mouse!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-24 03:31 PM:

...
同意!佢如果唔負責既話,可能會對個女仔做成一世既傷害!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-23 04:56 PM:

Sorry..........
掛住睇波呀我................
Please forgive me ~~~

而家黎幫你喇 ~
我好少爆粗都忍唔住呀...

del

掛住睇波,唔幫人!
冇啲人性!

cyt34,我信你係好人,所以希望你可以同呢個女仔結婚,
做個負責任ge人,好唔好??
尋晚我鼓左大勇氣,等佢放工。佢成個樣都好倦,對眼黑晒。跟住等到佢收工,一路送佢佢都無出聲,我開口同佢講唔會比錢佢,因為我當佢係朋友,我要愛護佢亦會在有需時幫佢。佢呆左一陣,突然挨在我身上,隻手拖住我好緊,我唔知點解覺得好溫暖,同之前扑佢好正個種感覺完全唔同。佢挨左十幾分鐘,一路都無出聲,然後突然講左多謝,就跑番屋企,我追住佢,到佢屋企樓下,佢又講多謝同佢已經到啦,叫我快d番屋企。同埋記得每日都打電話比佢。
請問佢會唔會好唔開心.............同埋我係未太絕情﹗

...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。