<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:40 PM:
2 a: Q% r! ]0 y& o) C; h8 @  M1 O  ~7 x" {, g+ s9 Y9 d3 ~& N
係呀係呀,重爭你呀!
4 R- B& S$ p- ^- [$ C
冇錯,爭佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:42 PM:
% ?# F$ O1 l0 g" ?' e* Y" |/ A- g7 C3 U2 [, E0 l0 J- X+ r/ t
又來了
  m0 }9 D  e' B" d答咗我先
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:43 PM:
3 Z* {% K) n' \0 l+ {, |' J6 {% ~6 ], l
答咗我先
$ w4 |. X: I! j兩個都精神病發作乎?
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 21:43:( O+ D+ Z5 ?# i+ i
" q6 h5 t- T' W/ R3 h
答咗我先
- L! m3 G5 q/ u# H  Z
我答:你無理取鬧
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:44 PM:. e; p2 \3 |. Z" B7 r& y, ~
0 f% X& @" [' g% r
兩個都精神病發作乎?
1 T; r2 o3 u" l0 V& g我冇精神病,威少
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:44:# B" \$ z9 p+ G. P

+ N' C! x# v' J) x3 ]2 _# Z兩個都精神病發作乎?
% t9 [2 ^5 K2 p
唔關我事
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:40:
  }1 ?# l$ N4 Z4 S2 f& V8 m' ^/ J
8 ~2 R  o+ n: e1 f. k% F係呀係呀,重爭你呀!
. p3 n3 X* J2 h- V! Z; w; ^
咁大家一齊癲囉
嘩.........左院友你上鏡好sharp呀~~~~
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:45 PM:: Q+ d% E9 b! E# M# p

# {$ e" c3 l" _; m) x! e唔關我事
: {' I. r, w" ^9 G7 |
咁係我好唔好?:cool:
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:45 PM:8 a& r) t2 H6 d$ m

3 L2 v) i$ p6 \唔關我事
4 N" E' A' m9 Z
推捨責任
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。