<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-8-5 09:39 PM 發表:

屋企得我唔睇劇
啱啱聽到電視一句 "拋妻不棄子" 同我個pk老豆之前個句幾乎一樣
我老豆仲衰啦,我細個時成日同我阿媽說:[我想同上床,但想同"林青霞"上床呀!]

[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 oz2 於 2008-8-5 09:53 PM 發表:

我老豆仲衰啦,我細個時成日同我阿媽說:[我想同上床,但成日想同"林青霞"上床呀!]
我已經唔再寄望我老豆返黎
原帖由 SCM 於 2008-8-5 09:53 PM 發表:

雖然冇睇劇
不過都知最近幾套劇都一定有一個老豆既角色 棄家多年
個仔大個之後先求個仔原諒
甜言蜜語係咁(劉丹,馬國明) 疑情別戀係咁(羅樂林,林子善)
狗愛貓係咁(benz雄,羅家良) 唐心就更加係la(夏雨,陳豪,林峰)
...
為何不看其他台呢?如:明珠、國際、有線......
不過都係個句:關電視吧!
原帖由 oz2 於 2008-8-5 09:57 PM 發表:

明珠:屋企得我睇美國劇
國際:悶台一個
有線:睇緊冇裝有線個部 有裝個部係客聽

就算d劇情睇到阿媽幾唔happy都好
阿媽同阿妹都係鐘意睇tvb既爛片
原帖由 oz2 於 2008-8-5 09:57 PM 發表:

可以睇外國呢d連續劇, 睇吓d女英雄點樣打擊邪惡

原帖由 SCM 於 2008-8-5 09:49 PM 發表:

名校wo
你同我都無資格讀咖~
原帖由 SCM 於 2008-8-5 10:01 PM 發表:

明珠:屋企得我睇美國劇
國際:悶台一個
有線:睇緊冇裝有線個部 有裝個部係客聽

就算d劇情睇到阿媽幾唔happy都好
阿媽同阿妹都係鐘意睇tvb既爛片 ...
同我阿媽一樣,一看"港男"就尖叫流口水
她仲要錄影後睇完再睇
原帖由 kinz 於 2008-8-5 10:06 PM 發表:

heroes個啦啦隊長都ok la
原帖由 kinz 於 2008-8-5 10:06 PM 發表:

我要睇日本AV 女英雄~~~
原帖由 oz2 於 2008-8-5 10:08 PM 發表:

同我阿媽一樣,一看"港男"就尖叫流口水
她仲要錄影後睇完再睇
我阿媽睇港男又唔同wo
我既親人之中 大部分都覺得班港男似kai子
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。