<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:48:& @( m: t, V* x4 k0 R1 j: h
+ u/ ?2 V0 H5 H  i' s
大家唔好玩野好唔好?難得氣氛咁好!ok?
6 n; R' G& k& a
他玩野
# v3 e; {4 g* L- F我當然ok
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:47:, v! C7 X- J2 i0 D

6 v  \0 j$ R0 n5 M  y( x& O+ T佢留長頭髮好好睇呀!
8 J% L3 i( s( ]4 {2 H% Q為兩餐咋,俾俾面丫:cool:
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:48 PM:4 V6 \1 c) g# w/ j' o2 j  U
  m! b! a) Z) i4 F* v& c
大家唔好玩野好唔好?難得氣氛咁好!ok?
/ g9 w. b  U. G7 B4 p/ s
放心啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:49 PM:
) h4 E" c% ?' k4 \有冇人答我呢個月去唔去海洋公園hello喂?
3 \; _& U( K. u我唔去架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:49 PM:9 ^  I) ?+ m( a+ g0 z
( h& ]8 m3 `+ Z
係呀,我隊band叫撻成一塊呀,造型一定要sharp嫁
& o* Q% @: X" T# R4 e傻仔
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:50 PM:4 e8 [4 T0 Z( F+ T  n1 K& L  \

3 ~- }, j/ R; R4 G  e- f  b- C7 v我唔去架
2 {' c3 m; ~: W1 k0 j) G& V' F6 o點解?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:49 PM:( N& k  X6 j- d, t+ Q

: K& n$ L& f3 z+ C4 [6 Q為兩餐咋,俾俾面丫:cool:
* l# F, `- t: @9 a( b
硬系俾面
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:51 PM:& v; O; \& r, D

0 P# d; f: W& i2 _" t; V硬系俾面
/ i- |: j. J( g( d& b同意
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:51 PM:
* y  s; {" y! E) z) d3 M- }; [0 [! K/ Y# A. R5 u' f! E$ I
點解?
! Y: W3 H9 Q( S/ X冇興趣呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:50:
4 S" S; s! t' }: i7 S! Y
+ M6 z/ z9 M! `傻仔
: F* ]& H) a$ P% R  [5 ?: P4 S. k4 I0 [你都係差唔多咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。