<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:56 PM:8 o, ?4 J$ }1 Q1 T7 K

3 x+ P2 U$ R5 r" c9 s: l) m' Q7 e; W* i' d2 e
2 I6 ^- W. [  Z7 {

. }( u' p8 @; ~4 m我會去喎,不過邊日就未firm
$ n/ ~3 i4 c3 T5 A我都可能會去!
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:55 PM:7 }+ F+ Y" T( P& C6 H4 y& X' p
差唔多要走,88
  t$ j1 ?0 J5 j( ~+ L! m4 j88~~~~~~~
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:56 PM:
1 U; z+ r5 W" ?) ?" J& j: j" V7 Y" r! Y0 }
今日多d時間
$ i3 u# g' @, \( G; D4 y( O旦系你平時都好似成日上黎喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:57 PM:
2 y  I- J- F% n3 E: L" C# r4 ~* Q% T+ z3 J9 n6 p  ]: P3 p
我都可能會去!
. n3 o" g/ L  [. U我冇可能會去
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:57 PM:2 I, o: q3 B+ ?: c- {

1 x/ X9 q# m0 r: G+ Z+ K88~~~~~~~
: N# a3 X( Y, T; b
最後88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 21:58:4 N3 z7 C% }* I

8 J5 r$ `! l6 y旦系你平時都好似成日上黎喎
# B4 N4 w+ g) r9 m又話閃
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:57 PM:3 \" N$ r! h9 c
* O8 y3 X/ S! g$ G$ @8 Y+ p. k
我都可能會去!
+ Q$ D5 S$ u0 }/ ^* @7 n0 ]
. {2 P$ m- b" v( ~) s
8 k. L# a9 X$ B( ^( {8 ~
4 R) L% y4 ~# \6 A, K& h  Z% `d fd 話佢哋上年去要比5間鬼屋錢,今年比一次錢就得;仲有好似話迪士尼都有 promotion 喎~~~
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:59 PM:- F% ]) i* J2 I; R) d% b' V9 q
, O- d  z6 ?$ H+ H$ ]+ x
又話閃
) v( f0 u1 v* R6 b2 @+ b, x
#9055  4 B8 H! p4 K. O  w+ H+ }
4 p9 i# n2 o' l& z
好唔歡迎我呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
sleep la
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 22:00:
6 v" Q6 b' y" G7 S. i* `0 D) x; r8 S! A' G  C* A4 ]6 S- v
. A0 \6 ]: o2 o  |+ Z
2 T4 Y) C' I# |4 E2 `好唔歡迎我呀
! w9 F2 r0 G2 g6 B
看唔到呀
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。