<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖

中文版~

卡斯拿斯稱球員分心

2006年4月28日

皇 家 馬 德 里 近 來 管 理 層 變 動 不 斷 , 門 將 卡 斯 拿 斯 表 示 , 這 些 變 化 會 讓 正 在 全 力 確 保 下 賽 季 歐 洲 聯 賽 冠 軍 杯 資 格 的 選 手 們 分 心 。

「 最 近 出 現 了 不 少 人 事 更 迭 , 如 果 這 符 合 球 會 的 最 佳 利 益 , 那 麼 還 不 錯 , 但 太 多 的 變 化 可 能 會 產 生 負 面 影 響 , 」 卡 斯 拿 斯 在 周 四 的 記 者 會 上 說 。

皇 馬 董 事 會 周 三 接 受 了 擔 任 主 席 僅 兩 個 月 的 費 蘭 度 馬 田 的 辭 呈 , 以 便 在 賽 季 結 束 時 進 行 主 席 選 舉 。

皇 馬 前 主 席 皮 里 斯 今 年 2月 底 辭 職 , 然 後 馬 田 才 取 而 代 之 。 在 新 的 選 舉 之 前 , 蒙 蒂 亞 洛 (Luis Gomez-Montejano)將 擔 任 皇 馬 臨 時 主 席 。

「 三 個 月 中 有 三 個 人 輪 番 上 任 主 席 , 這 種 情 況 不 正 常 , 不 過 球 員 們 要 設 法 忘 掉 這 些 事 情 , 專 注 於 對 奧 沙 辛 拿 的 比 賽 上 , 」 卡 斯 拿 斯 說 道 。

皇 馬 暫 居 西 甲 積 分 榜 第 三 , 落 後 領 頭 羊 巴 塞 隆 拿 10分 , 也 比 第 二 名 華 倫 西 亞 少 兩 分 。 皇 馬 周 日 將 赴 客 場 挑 戰 奧 沙 辛 拿 , 後 者 與 皇 馬 僅 一 分 之 差 , 暫 列 第 四 。

轉載自hk.yahoo.com
一定要win波呀~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
星期日作客奧沙辛拿唔贏唔得~
摺吧啦
覺唔覺得呢度傾皇馬既人只係得5個人??
Originally posted by andy020290 at 2006-4-29 02:39 PM:
覺唔覺得呢度傾皇馬既人只係得5個人??
冇計~
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-28 09:23 PM:

我都係~踢法上皇馬需要一個正前鋒,亨利會返到後面攞波,唔係太岩
你見佢踢世盃就知啦~佢唔擺去後面擺波佢唔慣...佢係慣果種沖住黎踢既踢法~叫佢企係度等波到我相信等如叫佢食屎...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-29 02:40 PM:

冇計~
我未黎之前應該都係得3個左右...但係都可以講到留成9千幾個言..之前有好多人傾皇馬嫁??
Originally posted by andy020290 at 2006-4-29 02:41 PM:

我未黎之前應該都係得3個左右...但係都可以講到留成9千幾個言..之前有好多人傾皇馬嫁??
唔係~都係好少=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-29 02:44 PM:

唔係~都係好少=3="
.......
Originally posted by andy020290 at 2006-4-29 03:08 PM:

.......
最近多左你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。