<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Is ming Around???
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:26 PM:

死囉.....仲有幾多人依家都唔知呢樣架?????
係咪TRADE Howard,,我有興趣bo
A.mil or Davis賣唔賣
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:31 PM:

AL兄.....我保你大呀....你點都要頂住呀聽日........
我要訓醒先知喎
Originally posted by eqhigh at 2007-2-4 10:29 PM:

今日Dampier 真係超準
最想要o既L.A.I你都送走埋
以後好難同你trade了
Originally posted by 艾力克 at 2007-2-4 22:32:

只要再執好d隊波, redd,yao又出得
到時可能由playoff第一round開始第一勝, 跟住嬴埋第7返黎
不過你隊波暫時仲比其他隊伍遜色
喂係喎...有樣野想問你地好耐...成日唔記得問......
我知舊年係X兄第一...秋兄第二.....咁playoff既勝負係點架??講黎聽聽......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 22:31:

AL兄.....我保你大呀....你點都要頂住呀聽日........
關你鬼事?
Originally posted by Rated-R at 2007-2-4 10:32 PM:

8個3p
3個BLK
12個to差距作後循,我冇可能唔搏
fg,ft,3pt,pts,blk,to
係o既話我今week真係輸得好徹底, 太輕敵了, 仲要有日bench左3個on-fire
Originally posted by eqhigh at 2007-2-4 22:33:

係咪TRADE Howard,,我有興趣bo
A.mil or Davis賣唔賣
紅字非賣品........only賣Howard......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Rated-R at 2007-2-4 22:36:

關你鬼事?
咩唔關事?????多隻香爐多隻ghost.......
Originally posted by 艾力克 at 2007-2-4 22:36:

fg,ft,3pt,pts,blk,to
係o既話我今week真係輸得好徹底, 太輕敵了, 仲要有日bench左3個on-fire
我其望反勝,這可能是今年最Classic的一役
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。