<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-4-30 11:58 PM:

我想要個成熟d既英文名呀~即係d人一聽到就會留意你果d...我唔要粗口果d呀...我知你地實講笑...
villa
摺吧啦
韋拿又入波喇,同伊度奧差一球咋......
摺吧啦
如果阿祖安奴同亨利選擇,一定要亨利,阿祖仲衰過朗拿度多多聲,技術都唔好得過大哨,
但亨利直覺都唔會黎,剛剛又連任英格蘭足球先生,而且又忠心,黎到乜獎都冇,錢佢又唔
係冇,相信唔會為錢過黎皇馬~
Originally posted by kuru at 2006-5-1 12:29 AM:
如果阿祖安奴同亨利選擇,一定要亨利,...
就算走都應該會去巴塞
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 12:30 AM:

就算走都應該會去巴塞
係,如果走,好大機會去巴塞,始終呢d球員太有錢,皇馬只用錢係留唔到佢,
只可用成績先留到佢,但如果巴塞冇亨利都拎到雙冠軍的話,佢地又駛乜
要用咁高價錢爭亨利?有機會將來收左亨利都會以高價賣比人,亨利真係要
諗清楚~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 12:18 AM:
韋拿又入波喇,同伊度奧差一球咋......
華倫基本上都好穩定,餘下賽事要佢地輸真係唔容易
皇馬比d心機喇~
但留隊機會都應該幾大~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by kuru at 2006-5-1 12:41 AM:

係,如果走,好大機會去巴塞,始終呢...
有亨利的話,伊度奧可能會係後備或者被賣走,因為亨利可以打正前鋒,勁過伊度奧好多,而且伊度奧同亨利既打法都有d相似
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-5-1 12:59 AM:
但留隊機會都應該幾大~
我都覺得最大機會係留隊,而且又有新球場用,理論上會開心d
仲有半粒鐘左右就好波喇~皇馬加油呀
今晚點都唔輸得,黎緊果個週四作客桑坦德,同樣唔輸得
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。