<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:25 PM:
. b, w1 G" K- C$ G; p$ i  O$ T: Z% E& n, t/ y4 @
你認為我要凑仔嗎?haha
1 {4 W& D1 K5 h: C4 j
到時凑上"引"都未必
入一入黎先。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by d228216 at 2005-10-5 22:42:
9 Z" b/ z5 ]1 X! y, P! `8 s5 E8 P3 Q1 j% s1 s6 [; Y7 C
到時凑上"引"都未必
4 P% D; ~$ f/ Z3 P2 }唔好喇掛~~~~~>_<
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:41:
+ |) T8 o% m4 x- j5 `  L3 ^4 r7 C
2 u5 E; x1 K- C- c5 Lhaha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
! Y/ y; v" e; d# j2 K
搭句嗲。又真係幾衰喎。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:41 PM:0 r4 w' S- P+ @$ ?) o4 I2 t. X& P

& M% S# }  ?, \8 shaha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
, S7 B+ v8 @" y' p5 E& @; O' a$ u. p* `% X! \$ r

- v( G* c! V: d3 s7 l7 m! E- \
: k3 s- y; }8 B1 x
" e- {6 ]2 Z& @# R- O6 O& ~.........咁唔得、咁唔得~你諗吓你養傷期間夠燥咯,如果佢又把心一橫掟你去YMCA住咁你又點?加上佢24小時陀住你個B,好辛苦咖嘛,你應該體諒同錫住佢吖嘛~我都唔幫你呶.............仲唔嗱嗱聲去湊返佢?!(不過我唔信你會咁衰咯~ )
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 10:44 PM:/ u) V$ F9 V' Z6 F$ S
入一入黎先。
1 h' v; I+ W* j  i% m" \2 T

4 r; I% J/ M* h6 f: G* n- h$ r. a) T) U& b: g
welcome~~~
Originally posted by d228216 at 2005-10-5 10:42 PM:- d# |4 ^2 b6 I' T+ l  @+ {; d: f

$ f; P) _0 [0 ]) u* a2 O到時凑上"引"都未必
" B- Z, R, C& \

+ P: _, _9 W4 g* Z
  |8 [, o& p1 L7 i: H2 R1 o
/ ~  I  c: c" P" E. k8 u) Q哈~極有可能~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-5 22:49:9 b7 i1 l  Z$ O/ B5 z9 V! `$ X! S

4 X" y8 @& D9 r
! c; H5 U( C" A; i, E  a& z/ d: m
' w+ m% K& i3 _/ |0 C1 W7 E
1 V. L: S; V& g$ ]
.........咁唔得、咁唔...
. e7 B) e' M' D0 _( I9 _: k9 k
我真系掟左佢去尖沙咀YMCA住架(仲有我家的傭人),我每日(收工)後都會去探佢,探完先返來
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:54:6 m! p7 C# x9 e2 X$ u; Z5 z( N% V
7 e6 M4 A3 G+ ^1 h$ }4 k. W  K
我真系掟左佢去尖沙咀YMCA住架(仲有我家的傭人),我每日(收工)後都會去探佢,探完先返來
4 [' |5 c$ A: C1 ]6 h4 @0 s. S( A$ O1 y工人??

Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:41 PM:
! l" D' g0 t& S7 q9 M  O
; \. ^! A- z/ m; Bhaha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
! s- i9 z6 x$ r0 h4 p
: T( D; q" e3 I1 a  b! J大肚係"盟"d, 佢向你發脾氣, 你唔單只唔好嬲, 攬實佢然後講: 你今大脾氣對bb唔好嫁....最多我錫曬你啦...
* P! L/ z3 _4 {7 l$ F; r  Z( Z- c- v* t5 d1 t4 P" L; p. `
yes, 好核突, 但好有效!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。