<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-3-7 12:53 AM:
[center]Here is BoyBoy Live

[/center]
升89點
Originally posted by d228216 at 2007-3-7 12:51 AM:

請你食粒 王子牛柳 丫, 入口即溶, 冇渣嫁
多謝哥哥~~~~~~~~~~~~~~

啊~~~~~(張口狀)~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:51 AM:

我以前細個覺得佢好靚女﹐但係估唔到佢整容之後個樣咁假

韓國個d女仔呀佢地整開慣晒啦﹐所以整極都好自然順眼咯…
我個人覺得韓國人本身臉孔普遍中等(未整容前)﹐好少韓國女仔鼻高高
我都覺得係, 特別係做 風生水起精讀班 果時就最正

可能喇, 如果佢唔好整得咁勁可能都好d既
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:53 AM:

太瘦啦……… 瘦得濟啦…… 你開始對非洲人體格有興趣?
好拉喎 , 做咩話d非洲人呀?!?!
Originally posted by clkgtr at 2007-3-7 12:55 AM:

我都覺得係, 特別係做 風生水起精讀班 果時就最正

可能喇, 如果佢唔好整得咁勁可能都好d既
我諗除o左我同你之外…… 都好多人唔睇好~

話時話﹐日本係咪有d醜女俾d 女優公司睇中﹐資助整容變左一級大美人之後拍av ga……
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:55 AM:

多謝哥哥~~~~~~~~~~~~~~

啊~~~~~(張口狀)~~
好呀 , 合埋眼先拉~~
(拿出jj , 對其口打著 ... )
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-7 12:54 AM:

咁你咪up下出黎羅
唔出名果d, 睇完就算喇, 唔記得名喇

只不過係每次電視介紹親d 2-3線果d韓國女星, 次次唔同名, 但係就次次差唔多樣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-7 12:56 AM:

好拉喎 , 做咩話d非洲人呀?!?!
我冇話非洲人﹐只係一個形容詞…… 借以比喻一d過瘦ge體格je……
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:54 AM:

唔係啦﹐學素描丫嘛﹐不過lung 下嗲下d有帶野食ge 同學仔執d執d咁又一餐~
咁都得

出美色攞野食
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-7 12:57 AM:

我諗除o左我同你之外…… 都好多人唔睇好~

話時話﹐日本係咪有d醜女俾d 女優公司睇中﹐資助整容變左一級大美人之後拍av ga……
i agree , 我成日睇av , 都成日見到d明顯假波~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。